FIRE !

Eller ja jag tror i alla fall att det är det, det luktar rök som fan och det är tre brandbilar och en ambulans där.
Ja hur vet ja det ?
Kanske för att det brinner i höghus som är bakom vårat hus? Det enda som skiljer oss från höghusen är en fors och en stor gräskulle.

Seriöst det är inte lite bränder som har hänt i denna stad på bara någon månad. Fast vad ska man göra?
Fast lite hemst va det när en byggnad bredvid restaurangen som bara for iväg. Helt sjukt. Ap tomt utan den där också, helt sjukt.

Helgen btw va ap lyckad förutom att jag tappa lusten när någon fukkad full brud inte kunde hålla koll på sin cider utan den hamna på hela mig, då drog jag hem sisådär vid halv två tiden.

Vaknade idag av att en Linnéa ringer tolv och jag börjar kvart i ett, ja det va bara att skita i frullen och skynda ner till skolan. Smart som jag är så segar man och tror att man har all tid i världen men icke det blev en kombo av att försöka cykla fort som fan och inte försöka bli blöt på grund av allt regn. Funkade inte ska jag säga xD

Fick också reda på vart det va Adam skulle åka, mycket trevligt. Hoppas han slipper regnet som är i lilla Kristinehamn. Undrar om en Julia och en Johannes dyker upp till skolan imorgon :)

Nej men nu ska jag försöka börja med lite plugg om inte tröttheten tar över. Orkar fan inte göra en hemtenta på religionen som ska vara A nivå men som istället är en hemtenta på C nivå. Fan seriöst första gången jag läser om både Hinduism och Buddhism.
Sen är det prov nästa vecka i psykologin som jag ska börja plugga till lite ikväll innan ja somnar, har ju missat en massa för att jag har varit sjuk och ingen verkar vilja berätta exakt vad det är vi har.

Roligt att dagen imorgon börjar med en Dolores Umbrige klockan 8.20, någon döda mig ! :D


utgång !

Nu blir det utgång med en Jenny Penny ! :D
Vi är klara, uppvärmda och redo att ge oss ut till Mastis ! :D
Hej då, bilder på kvällen kommer imorgon ;)

Love M.

:)

Hej.

Är nu tillbaka från Netto och sitter igen vid datorn samtidigt som jag och Aleks kollar på min älsklig SvampBob Fyrkant på MTV. Hela dagen har MTV visat SvampBob Fyrkant, och Patrik är ju så jävla körd haha men så jävla rolig xD

Hoppas verkligen på att vädret håller sig ikväll för att jag vill verkligen gå ut. På väg hem var det nämligen ap mörka moln och det såg verkligen ut som att det skulle börja regna. Vi får hoppas på det bästa.
Vill till Mastis, ska försöka få Jenny dit också :D

Nej men nu ska jag gotta mig med chips och en liten påse Gott & Blandat sen blir det att vänta tills mamma kommer hem med mina lussebullar så att jag kan packitera in dom fint tills imorgon så att det finns lite saker att sälja imorgon. Ska nämligen ner på stan halv tolv imorgon och se fall dom andra i balkomiten behöver hjälp annars är det bara för mig att lämna mina bullar så att vi kan dra in lite pengar till balen.

Ciao
M.

iväg till Netto med syrran

Hej.

Sitter hemma vid datorn och tvn, ska strax fixa mig, sen blir det Netto med Aleksandra. Hon har seriöst tjatjt hela dagen om att hon vill ha chips så nu blir det att gå och köpa chips.

Ikväll ska man ut med Jenny ! :D Ap länge sedan man träffa henne så ikväll blir det Mastis :D med en massa dans :D

Nej men nu ska jag iväg orkar inte sitta vid datorn längre heller :P

Ciao
Love M.

bed time ! :D

HEJ !

Just nu sitter jag i rummet vid min nya dator en Compaq Mini (bild längre ner)
Jag och Dusan har utforskat den lilla kameran som finns på denna dator och kom fram till att man kan göra ap roliga miner, vilket också kommer ... på Dusan ! :D MOHAHHAA !

Nej egentligen vill inte jag gå till skolan imorgon för att lyssna på en människa som skissade stan i Kristinehamn, men måste. Fast det är ju chill på fredagar, två lektioner sen hem.
Fast jag måste få tag på Cathrine också och berätta om de ändringar som har skett. xD

Nej men nu ska jag dra, ska kolla på hela veckoavsnittet nr 9 av Riverside sen måste jag sova annars så kommer jag komma försent imorgon och det är inte direkt så passande.

Ciao
Love M.

Detta är då min söta mini dator som jag fick av pappa, eller ja hälften betalar han och hälften jag. Antar jag xD




Älskar att Dusan får värsta afrot ! :D



Gud inget smink eller något kvar, ja jag behöver inte redigera mina bilder i alla fall ! ;D

fördriver tiden

Hej.

Ska säga att det inte är lätt att cykla med ett paraply i ena handen och styra cykeln med andra samtidigt som man ska hålla koll på om det kommer några bilar. :D

Min bok i psykologin ligger på studiehjälpen medan jag sitter här vid en dator i biblioteket.
Olivia och Linnéa sitter och gör en egen show med en massa olika presidenter. Ser ut som att den kommer att bli bra, synd att man inte får höra den xD

Har kommit fram till att jag ser värre ut än Scream idag. Något nytt.

Vill att det ska bli den 11 december så att jag kan få gå på bio ! :D
Nu ska jag dra och läsa lite, fördriver egentligen tiden tills den blir elva så att jag kan hitta en lärare jag har letat efter i två dagar nu.

Älskar att ha Harry Potter maraton, har sett för mycket Harry så jag till och med drömde att jag va med i Hogwarts. Helt knäppt, väntar på att Harry Potter 6 kommer till brevlådan om inte denna vecka så ska jag köpa den och droga ner mig med filmen ! :D

Ciao
Love M.


back on track!

Hallå !

Kinaflickor i Kina. Det är mitt ämne i samhäll c. Finns en massa fakta om det och det är seiöst så himla taskigt, det man gör mot flickor i Kina. Jahap det som jag har hört är att man får ha två barn men man rekomenderar ett barn och då ska det första barnet vara en kille.
Ja men då när man ser att det är en tjej vad gör man då? Slänger flickorna i skogen? Lämnas på barnhem eller gud vet vad man gör med dem.
Kina som redan är så överbefolkat kan väl i första hand fousera på att göra det lite bättre i sitt land sen kan dem fokusera på barn. Seriöst blir så sur när man läser om kvinnornas situation i världen.
Speciellt när det gäller stening och könsstympning. Att kvinnor kan göra så mot tjejer, låta det ske.
Sen klagar dem en massa istället.

Fast vad ska man göra?
Just nu sitter jag i studiehjälpen och är inne på facebook samtidigt som jag kollar fakta om kinaflickor i Kina.
Kom faktist typ precis från öronläkaren som tog ut mina rör, dom är seriöst ap små, jag fick se dem för första gången efter andra operationen, haha. Glömde fråga båda gångerna, vill ju veta vad det är jag har i öronen. Så nu sitter jag med ett par blåa rör i en ask i fickan. xD

Kom på mig själv att klockan är elva och att jag skulle ut och möta Johannes, lunch time ! :D

Ciao
Love M.

söndag

Hej !

Min arm gör ont ska jag säga ! Tog sprutan i fredags och det gör ont! Finns stunder som jag panikerar och vill att någon bara ska spola tillbaka tiden eller suga ur vaccinet och i vissa stunder så är det ingen fara.
Har inte kännt av något förutom att i lördags ville jag sova och så va jag lite yr annars har det gått bra.

Har varit en massa sjuk också, och feber i fyra dagar men nu är jag nästan helt frisk det är bara min vanliga försylning som har hållt i sedan lovet. Juste, min visdomstand bestämde sig för att börja växa igen så nu har jag ap ont i den också och får inte ta Ipren pga vaccinet.

Paris Hilton´s British best friend går på tv och ingen kollar ! xD
Ikväll går ju världens snyggaste Ed Westwick ! :D <3
Och Vem kan slå Filip och Fredrik ! :D
Och Paradise Hotel ! :O :D Ska bli kul, se om det är något att följa.
Och dubbelavsnitt av Entourage ! :D Ska se om det är något att följa.
Sen om jag orkar blir det Chuck ! :D:D
Ännu en tv kväll, annars är ju tisdagar allas heliga tv kväll. Ja i alla fall min heliga tv kväll. :D <3

Orkar inte skolan imorgon men måste, ska ringa till Jenny imorgon så får hon komma till Brogård, eftersom jag har en känsla på mig att ingen kommer vara i skolan imorgon av någon anledning.
Vill tacka Jenny Penny ännu en gång för mys kvällen i fredags ! Behövdes verkligen, med fika, massa spel och en jävla massa girltalk ! :D TACK ! <33

Har varit såld på Rihannas låt i typ två månader nu.
http://www.youtube.com/watch?v=zln0wp98LKs


Ciao!
Love M.



Så fukkad snygg ! <3

EMA ikväll ! :D

Halllllo !

sitter i elevrådsrummet och väntar på att svenskan ska börja, med en Julia till sällskap som gör en massa hål med en hålaparat som är liiiiite rostig och låter liiiiite för mycket.
Ska antagligen sitta och skriva klart insändaren i svenskan som handlar om våldsam vardag, kan bli lite roligt eftersom jag har en massa åsikter om just det ämnet.
Vill kolla på New Moon och vill ha sällskap av vänner, om dem orkar åka till Karlstad en kväll :D
Haha, lyssnar på Map Of The Problematique med Muse, som jag älskar och dunkar ett tag framöver :D

Ikväll blir det Mtv Ema, ska bli underbart ! Undrar om Katy Perry kommer ha lika galna kläder detta år som förra :P

xoxo
M


film time !

Hej !

Sitter här och har blivit sjukare, men har fixat naglarna så dom är blåa, jättejätte fint, och så har jag varit på Maxi och köpt mig Eragon och Fantomen på opera + Mer i tetrapack, päronsmak !

Höjdpunkten på hela lovet ar varit Sthlm och Muse konserten + bion som ja var på, sen har resten sugit totalt till botten av havet.
Seriöst sitter invirad i en vit pläd, har leggins under mjukisbyxorna, t-shirt under tröja och pläden över ser sjukt roligt ut när jag går men va fan får väl göra en försylning till lite roligt iaf. (Ibland vet jag inte vad jag skriver,)

Jaja, imorgon ska jag sitta och göra klart religionen och skicka in den, har verkligen inte gjort ett litet skit, sen sist jag satt och skrev lite. Borde fortsätta med mitt projektarbete också, så det blir väl att sitta och söka och gå till biblioteket imorgon antar jag.

Kollade på Screem 2009 igår, vilket var sjukt kul ! där Twilight vann bästa film ! WOOOOHO !!

Vill verkligen kolla på New Moon nu, och så ska jag kolla på This Is It snart snart snart !
Missade Gossip Girl avsnitten idag, men ser reprisen imorgon ! :D UNDERBART !
Nu drar jag, ska fixa farmen, Sex and the City spelet och sen blir det Eragon ! <3

xoxo
M.

RSS 2.0