Serier & filmer!

Heeeeellllluuuu !!!
Japp, då ska man se.
Jag upptäckte nyss att om jag inte hade börjat kolla på massa andra serier under mitt Kolla-Klart-Alla-Säsonger-Av-Criminal-Minds marathon så skulle jag inte vara fast i säsong 3 utan säkert uppe i säsong 5 just nu vilket betyder att jag lätt skulle kunna ha sett klart de sista avsnitten fram till mitten av säsong 6 på typ max tre dagar ... vilket ABSOLUT inte har hänt, utan jag har fastnat för både Rome och Spartacus Blood and Sand vilka i sig är två AWESOME serier men jag vill ju se klart Criminal Minds för imorgon börjar nya säsongen bitches !
Fyfaaaaaan vad jag har längtat !
I LOVE CM !
Men icke det finns så många bra serier som jag sagt att jag ska se men det blir inte av och så, som tur är så är verken Rome eller Spartacus Blood and Sand långa, liksom inte så många avsnitt i varje säsong, och det finns bara två säsonger av varje ... jag måste verkligen skaffa mig ett liv upptäckte jag nyss!
HAHAHA !
Nej men jag ska väl ta och göra något vettigt, förutom Criminal Minds vill säga ... jo göra klart min uppgift som ska in imorgon! Låter som en plaaaaaaaan !
Oooh! kom just på att jag måste se Rise of the Planet of the Apes med snygge Tom Felton och James Franco ofc ! Vilket påminner mig om att folk MÅSTE se 127 Hours med James Franco, filmen är awesome! Så värt att lägga ner 1½ timme på att se den filmen!
HÖRS !

2½ Men whit Ashton!

HAAHAHAHHAHAA !!!
Måste bara få skiva det och lägga upp denna video!
Jag älskar det nya introt ! :D
Ska bli roligt att se hur Ashton gör denna serie.
Så klart kommer det inte vara samma sak utan Sheen men på senaste tiden visste ju alla att detta skulle hända så varför ens hålla på :P
Jag fick mig ett gått skratt när jag såg denna igår. Kommer nog inte sluta skratta till detta intro på ett tag :P
HÖRS !

Guetta time !

Hello !
Japp sitter på rummet och stör mig på att lillasyster inte kan gå härifrån ... hon sitter på sin säng och "läser" sina böcker, hade hon läst på riktigt hade jag nog inte stört mig så mycket men nu sitter hon mest och bara kollar på bilderna och sitter där och kollar hit då och då för att se om jag lägger märke till henne ... det stör mig STORT !
Plus att jag är så trött, skulle jag slå på en film eller CM nu så skulle jag somna på en gång, men det går ju inte heller, för då kommer man vakna någon gång mitt i natten och bara "hello day" ... nej taaaack !
Varför denna trötthet ... jo jag har två sjukt bra förklaringar.
  1. Har varit sjuk i en vecka och inte varit i skolan och första dagen tillbaka till skolan, en heldag liksom och jag är sjukt trött
  2. Novak Djokovic spelade final under natten till idag.
Jag orkade inte riktigt följa matchen på tvn men jag satt vid Eurosport och följde updaten, mellan CM.
Haha, jag är lite smått beroende ... (aa)
Nej nu ska jag ha upp några bra låtar, klubbarna borde spela dessa, klubbarna i stan borde ta hjälp av mig när det kommer till musik ... haha nej då xD
Idag blir det David Guetta ... just för att han är HELT JÄVLA AWESOME !!!   HÖRS !
Den här är awesome! Men den under är så jävla skön, seriöst början av låten ... You have to LOVE IT !

&
Dock skulle jag ha haft upp Titanium med Sia & David Guetta också, men det orkar jag inte ... men jag tror knappt att någon har missat den låten, isf fy skäms !

Movies all day long!

Heeej igeeen !
Så vad jag känner mig lat idag, haha jag borde så sitta och göra klart min uppgift i religionen men det är inte så lätt när man för det första inte kan ett skit om området och för det andra så fort man börjar läsa om det och försöker hitta en simpel förklaring till vad problemet är så kommer det milijoner olika anlednignar och man bara men snälla !
Men det ska man snaaaart ta tag i, har ca en sida kanske lite mera, så om jag kan få till en sida till eller till och med två så skulle det sitta perfekt!
Vi får se vart detta tar vägen.
Morgonen och överhuvudtaget dagen har spenderats vid datorn, där det har spelats film ... haha,
Såg precis klart på "Welcome to the Rileys" som är en sjukt bra film, diggade den verkligen så thats a keeper! Haha. Sen har jag under året hört att det skulle komma ut en ny Nalle Puh film och jag som växte upp med Nalle Puh så som många andra har gjort va tvungen att kolla in den men det visade sig att den filmen typ redan finns, eller jag kände i vilket fall igen den, Ior har tappat svansen och resten av gänget ska försöka hitta en ny svans. Men den var söt ändå. Haha.
Nu blir det antagligen lite Criminal Minds eller om man ska unna det sig efter att man har gjort klart religionen ... låter som en mkt bra idé annars kommer jag aldrig komma vidare :P haha, och så ska man nog ta och se "Red Riding Hood"


Det finns så många filmer som jag vill se men ingen aning om vart man ska börja! haha, loooove movies !  Nu försöker vi göra lite nytta med läxor sen fortsätter filmdagen ! :D haha, helt borta :P

LOVE IT !

Heej !

Hahaha omg jag vaknade rätt nyss, går in på fb och ser denna video från en kompis och dog lite.
Hahaha, den ska så bli min nya favorit. Medan alla andra går och sjunger på Electropop ska jag dunka denna, haha.
Så jävla skön, haha !
HÖRS !

Sjuksjuksjuk.

Hejsaaan !
Japp då ska man se vart ska man börja ...? Helgen kanske. Ja varför inte.
Jo då var det så att man va och hade lite 20 års firande för Julia som btw hade ett litet docktema eller ja dock part typ, där man skulle vara lite dock aktig och dricka te och äta kakor som ett riktigt te-party.
Den dagen kunde jag knappt prata sen fick man i sig lite alkohol och det gick bättre, hade nämligen ont bakom näsan/i gommen hur man nu förklara det, på kvällen gick man ut till stans nya ställe Bells Kitchen som för övrigt är sjukt nice, jag diggar det som fan! :D Går ut dit flera gånger, ska bara se till att bli frisk först.
Vilket leder mig till söndagen där man vaknar upp med världens hosta men inget mera med det, mot kvällen dock, där blev det andra bullar, fick inte en enda blund under hela natten till måndagen och hade svårt att andas, gå fort jag gick blev det jobbigt att andas och hela bröstkorgen gjorde ont. 

Måndag så åker man till vårdcentralen och fyfan vad skraj jag blev seriöst, för det första avskyr jag sjukhus och allt som har med det att göra, så det gjorde inte direkt mig lugn när dom började göra massa tester och sen kallade till ambulans där man fick åka till Karlstad och där tog dom ännu mera tester sen fick man vänta på röntgen i flera timmar och så låg man där i ett rum på akuten utan någonting, sen efter röntgen fick man vänta yttligare någon timme till men inte alls lika länge, så runt kvart över fyra hade jag beställt både taxi och hämtat ut mina mediciner, sen var det bara att vänta på att taxin skulle komma.
Somnade i taxin också, och jag tackar gud att denna taxi körde ända fram till adressen annars skulle jag inte ha pallat att gå, det va fortfarande jobbigt att gå och andas, helt sjukt. Och trapporna till lägenheten har aldrig varit så jobbiga, seriöst jag hade nästan lust att sätta mig mitt i trapphuset och sova, haha men nej. Jag tror att jag gick och la mig vid ungefär tio tiden, jag ville egentligen stanna och se på Criminal Minds men nej, haha.
Och imorse när jag vaknade hade jag inte ont i bröstkorgen av att andas och jag kan gå utan att ha svårt att andas, härligt. Dock kan jag inte gå till skolan vilket i sig är rätt nice men gör man som jag går på komvux är det sjukt lätt att hamna efter för att det går så jävla fort, tack för den sen kom på fronter haha.
Nej nu ska jag dra, väntar på film och så, jag tror att jag har lock för örona också, haha, och efter alla dessa timmar på sjukhuset igår hittade dom ändå inte exakta punkten på vad som va felet med mig, en blandning av en astma reaktion och lunginflammation i vilket fall.
HÖRS !
Det blev inte så mycket dock klädsel men jag satsade mest på håret och sminket där tror jag, lockar i håret och rosa kinder och rosa läppar. Och nyfärgat hår ! :D Är för övrigt sjukt nöjd med hårfärgen.

RSS 2.0