Det ska dansas ikväll!

Heeej!

Åh vad jag längtar till ikväll! :D
Jag har inte varit ute på ett bra tag så nu ska det äntligen ske och jag ska stå på ett dansgolv och dansa och inte i en garderob och dansa denna gång ! :D
Haha!

Så jag tänker inte säga något mera utan ha upp två låtar som gör mig LYCKLIG ! :D Haha!
HÖRS !

Har varit helt såld på denna låt sedan bror min visade den för mig för ett tag sedan och är fortfarande lika såld på den! :D Den gör så att jag vill DANSA !!! :D



Detta är då en serbisk låt, MEN SÅ BRA ! OFC att den är bra, haha ;D
Om jag ändå var nere i Serbien nu ...


27juli2011

Hejsan!

Sitter i ett stort hus helt själv, eller ja jag har två vovvar som sällskap :)
Är nämligen hund och husvakt och ska snart göra lite mat, eller ja efter Gossip Girl ;)
Har varit duktig också med tanke på att det är två hundar som jag har hand om och den ena vovven fäller som bara den så jag har både dammsugit och moppat och så.
Nej men nu är jag för hungrig för detta ska göra lite mat och mata vovvarna och sen får det bli en promenad med vovvarna och sen hem en sväng sen ska man tillbaka hit :)

HÖRS!


The Lonely Island! <3

Åh dessa killar är underbara! :D














Chris Medina - What are Words

Detta har aldrig hänt!

Chris Medina låten What are Words har jag hört flera gånger förut och jag vet att den är till hans fästmö och allt det hemska.
Jag har inte fällt en tår till den låten tills jag såg videon för en liten stund sedan.
Blir fortfarande lite tårögd (och detta är när jag inte ser på videon) speciellt när refrängen kommer, så sjuk bra röst har han och ja låten är sjukt bra och rösten ... japp!

Så nu lägger jag upp låten och drar mig och kollar på en serbisk film, och nej inte "A Serbian Film" utan "Montevideo, bog te video"





A Serbian Film.

Hejsaaan!

Okej nu är det så att det är världens snack om "A Serbian Film" på Aftonbladet vilket jag tycker är lite intressant.

Jag själv har sett filmen och jag måste säga att filmen i sig är sjukt bra gjord till och med välgjord, för den sen inte billig ut på något sätt och vis, dock är den SJUK.
Jag vet att vi serber (f.d. Jugoslaver) kan göra sjuka filmer men en sådan här sjuk film ... ja jag har inga ord, hade inga ord för filmen verken nu (och det har gått flera månader sedan jag såg den) eller efter att jag hade sett den. Jag kan fortfarande inte sätta punkt på vad jag är ute efter, något bra är det i vilket fall inte.

Dock har det satts ut varningar att filmen är otäck m.m. folk till mig som hade sett den innan mig sa att jag inte borde se den om jag verkligen inte klarade av att se den, det gick två veckor sen bestämde jag mig för att se den i vilket fall och helt ärligt ångrar jag mig inte heller. Men det är ingen film som jag kommer se igen, en gång räcker.
 
Säger du till ett barn "gör inte såhär eller sådär" så gör barnet det i vilket fall, det är så med vilken människa som helst, folk och kritiker har sagt att man inte borde se denna film eller har satt ut en varning för filmen men ändå väljer man att se den, det tillhör människans beteende, så väljder man att se filmen men vet att man inte klarar av den får man skylla sig själv i slut ändan. Jag vet att jag satt under en veckas tid och funderade på filmen efteråt, sen kom jag på mig att "detta är bara en film" men ja den sätter spår efter sig.

Så med detta säger jag absolut inte "se denna film" men om du som jag inte kan motstå att filmen är "förbjuden" lite här och var och vi människor lockas till att se och göra det som är lite "hush hush" så tänk verkligen efter och för allt i världen ska du vara en människa som klarar av sjuka filmer för detta kan jag lova är en SJUK film. Bra men sjuk!

Filmen har till och med förbjudits i Spanien, Tyskland och nu Norge.

Vill verkligen inte vara den människan som har fått någon att se denna film så helt ärligt ska du se den, så kolla på trailern först, klarar du av den så ... nja den va lite för svag läs lite kommentarer under sen tänk till helt och hållet innan du ser den, för jag rekommenderar den inte, inte alls men ja man kan falla för saker lätt.



SLUT !

HAAAAAJSAAAAAAAAN !

Japp igår mina vänner var man iväg till Karlstad med ett härligt gäng tjejor och såg på den sista Haryr Potter filmen.
En sak vet jag och det är att filmen är sååå värd att se till och med igen!
Vilket måste göras !

Nej nu ska jag se om jag kan hitta på något roligare :P

HÖRS ! :D

 


Harry Potter marathon, nästa !

Skriver mellan pauserna, sitter och ser på älskade Phone Booth! :D

Idag mina vänner har jag tagit mig till den större staden och hämtat älskade Harry Potter biljetter till mig och fyra kompisar! :D UNDERBART ! :D
Filmen ses på tisdag och jag både vill och vill inte se den, just för att det är slut efter denna film.
Låter barnsligt men detta är slutet på något stoooort!

Ah vet inte riktigt vad mer jag ska säga ...
Får skriva mera någon annan gång och ha upp lite musik då också, för nu tänker jag se på filmen sen fortsätter mitt Harry Potter marathon :D 

HÖRS ! ;D



HP del 2 !

Jag behöver inte säga mera än detta !



RSS 2.0