NU KÖR VI !

Heeej!

Ikväll sker äntligen min försenade 20års fest :D
Ska bli awesome, fick ju skjuta upp den för att folk blev sjuka och så men nu kör vi och jag skiter i att jag hostar lite då och då och att jag har snor upp i hela hjärnan, nu kör vi !
Haha, har dunkat Eminem i två dagar typ, love him ! Men nu får det bli lite mera party musik så att man kommer in i stämning.
Borde gå och fixa mig innan JennyPenny och mamma hennes kommer så att man kan äta lite smörgåstårta och chilla en stund innan man ska fixa sig till ikväll.
Så japp med det drar jag.
Ha en awesome kväll, jag vet att jag ska ha det  i vilket fall, och så ska jag hålla hårt i mina ringar ! Haha.
HÖRS !

4oktober2011

Hej!

Åh ska börja med att jag har ont i mina halsmandlar, inte så bra med tanke på att jag ska ha parteeey på lördag, en lite försenad 20års fest AWESOME !!! :D
& jag har två prov kvar denna vecka sedan är det chill, tills alla andra prov kommer igen på en och samma gång ...
Åh och jag borde göra klart två uppgifter men de är lite svåra så jag sitter fast, ska ta tag i det imorgon och hoppas på att man blir klar med uppgifterna innan helgen så att man inte behöver bry sig om det mera ! :D
& jag har en ny Criminal Minds säsong jag ska kolla igenom, nämligen säsong 4 dock har jag nördat rätt många av de avsnitten på tvn men det va ett tag sedan. Och jag vill ha nytt avsnitt av säsong 7 varje dag och inte en gång i veckan, det gäller med alla andra serier som man följer. Oh God jag borde sluta se på serier!
& DH började idag igen! UNDERBART ! :D & imorgon börjar Grey's igen vilket är awesome !
Nej men nu ska jag dunka en låt typ några gånger till innan jag drar igång med ETT Criminal Minds avsnitt, upp tidigt imorgon så får inte kolla mera. & det får gärna sluta blåsa för fyfan vad jobbigt det är när det ska blåsa värsta iskalla vindar ...!!!
& vid sådana här tillfällen önskar jag att alla kunde serbiska för denna låt är helt sjukt bra, den är jätte ledsam har till och med fällt en tår eller två de första 5 gångerna jag lyssnat på den nu är den bara väldigt depp låt, men så bra så jag kan inte låta bli att inte tycka om den!
HÖRS !

RSS 2.0