hösten är på g.

Det är kallt !!!
Hösten är vekligen på g !

Sitter på KFUM där det bara är en massa massa massa små ungar, vet inte vad jag ens gör här ! :O
Fast jag fick min fördjupning klar här, vilket är bra ! :D

Idag har man varit i skolan efter det så gick man på stan med Dusan bror, och han förljde med till Lindex så att jag fick köpa min mössa för 70 kr, (plus att jag har laddat upp med två par vantar igår från Maxi) sen gick vi iväg och åt, och nu sitter man här vid datorn med två CS nördar vilket är så ute.
Har huvudvärk så jag ska snart dra hem så att jag hinner hem innan DH repriserna börjar och efter det blir det Heroes ! UNDERBART !

Hemtentan , KLAR!
Fördjupningen om Alexander den store , KLAR!
Renskrivning av fördjupningen , NÄR JAR KOMMER HEM!
Underbart att man har varit klar med hemtentan i en vecka nu, visst det blev kanske inte så mycket med jag är nöjd med innehållet jag har kommit fram till.
Så det ska in imorgon !

Nej men nu ska jag iväg hem, måste också skörda min farm om typ en timma eller något sådant :) Money, money, money ! Om dom pengarna ändå kunde vara riktiga ! :D

Ajde ciao, love M.


...

Hallå!!
Sitter ännu en gång på studiehjälpens laptop ! :'D
Måste köpa mig en.
Ska dock snart gå härifrån för att fortsätta läsa i min Gossip Girl bok, den 2/11.
Har typ letat som en galning efter den tredje boken lite här och var men den hittar man inte i någon affär eller i något bibliotek, så nu har jag hört av mig till Krillehölas bibliotek och reserverat den eftersom jag vet att dom har den! Blir så trött på alla människor som inte kan låna en bok ordentligt, är det så svår att ställa sig och låna en bok man vill ha i 30 sekunder ?!

Jaja vad ska man göra?
Nej men nu ska jag dra härifrån, läsa och vänta tills Linnéa kommer, sen slutar jag för dagen !!!
UNDERBART !!! :D:D

Ciao
M.


myndig ! (två dar sen)

Hallå.
Inte suttit vid bloggen men jag blev faktiskt 18 i onsdags !! Den 23 september ! Och imorgon blir det ferre uppe på restaurangen ! UNDERBART !! :D:D
Varit ledig i torsdags och jag har ingen lust att dra till skolan idag så jag stannade hemma :):)
Och nej ja ska inte bli som Dessie! MOHAHAHA

Nej, vad har man haft för sig, i onsdags gick man ut på Ankaret med Linnéa, Julia & Johannes, sen kom Dusan & Adam förbi, va faktiskt mysig bara sitta och ta det lugnt, lill-lördag mina vänner ! :P

Jag har kommit fram till att det kanske borde vara en bra idé och kolla om det finns biljetter kvar till New Moon, skulle inte sitta fel att kolla på premiären, men annars går det ju liksom bra att kolla någon annan dag, VILKA ÄR MED MIG ? :D:D

Seriöst även fast jag hade day off från skolan igår så har man varit duktig flicka och gjort klart hemtentan i psykologi, vet inte om det räcker med så mkt jag har skrivit, men det känns väldigt bra i vilket fall.

Nej men nu ska jag kolla runt lite, tror att jag ska försöka kolla på lite skolor efter gymnasiet, i Sthlm. Annars sitter jag bara här och chillar :P

Ciaaaao ! <3
M.


:'''D

Sitter här vid datorn och så, ska snart dra upp och fixa mig för sängen och kolla på Twilight, och ja det var läääänge sedan nu ! Liiite väl för länge sen. Har inte direkt velt kolla ut den, för jag inbillar mig att jag kommer tjata ut filmen xD

Har Hollywood lockar i håret pga vinden som blåser som ett hulu i Krillehöla xD

Skolan idag sög som fan, imorgon blir det ännu sämre, kanske, om man inte gör dagen rolig, typ som idag när vi hade tre barnmorskor på besök i skolan som skulle predrika för alla ettor till treor i aulan, detta lilla fenomen satt jag och underbara Linnéa och skratta åt som fan, och helt sjukt, vi har nämligen hört all info ett halvår innan idag liksom på en natur lektion ! xD
Men det söm sög var att Johannes huvudvärk/hjärntumör(enligt honom) smittade av sig till mig och Carro och några till. Kul också att ingen i klassen hade sovit bra heller, skum dag.
Efter skolan bar det av till Kungskafeet med Dusan och Linnéa där det blev en ChaiLatte och en ost&skink macka för min del :) ChaiLatte , sååå gott det är också Irish Creem Latte också !
Träffade Julia Ekhem på vägen ut från caffét, sjukt kul typ inte träffat människan på en hel vecka, och ändå går vi i samma klass :P någon som har varit sjuk?

Nej nu blir det fixför sängen, platta håret, film, sooova !
En dag kvar ! :) 

                                                                                                                                                                                Natti
                                                                                                                       xoxo M.


AAAHH !! :D:D

ÄR HELT KÄR I RIVERSIDE !!! :O !!! :D

det var det jag ville säga :D


!!!

OMG OMG OMG OOOOOMMMMGGGGG!!!!! JAG DÖR !!!!

Seriöst kollade nyss på trailern av New Moon, eller liksom den officiella trailern trodde ja skulle dö.
Missade som sagt VMA, annars skulle ja ju ha sett den långt innan, seriöst somnade kvart i två enligt Dusan och han kunde inte väcka mig, han visste ju hur mycket jag ville se VMA, undrar om det går repris, annars är det ju bara att kolla på datorn.

Japp, idag vaknade man med huvudvärck och det hjälpte inte med att man gick till skolan från 12.50 - 13.50 haha xD Seriöst så värdelöst, men vad ska man göra? Jag tror också att jag skulle ha möte med Niklas idag, vet inte direkt hur vi kom överens att vi skulle träffas och snacka om projektet, men seriöst helt ovärt att ha det på en måndag när ja typ nästan alltid har en lektion på den dagen.
Så jag ser verkligen inte fram emot att träffa honom imorgon. Och seriöst Internationella relationer kan gå åt skogen också, haha xD

Gud seriöst kollar på Riverside just nu, verkar som en nice serie så ja kommer fortsätta kolla. Rätt nice varje avsnitt är 6 minuter långt också, så det är nice, nytt avsnitt varje dag ! :D

Nej men nu ska jag försöka se klart avsnitten sen blir det sängen, 8.20 imorgon -.-''

xoxo M.

VMA inatt!

Hallå,
Inatt är det dags för VMA !! :D ska så hålla mig uppe, Dusan ska hjälpa mig, genom att jag ska hjälpa honom med geografi och körkortsteorin :)

Läste nyss i Nöjesbladet som mamma kom hem med att Kenza egentligen skulle ha åkt till New York istället för Isabella, eller ja det visste jag redan innan när ja kollade in Kenzas blogg och så. Ja vad ska man göra, lider och lider inte med Kenza på en och samma gång, hon va ju trots allt på EMA förra året och träffade TH och en massa mera människor, så glad ska hon vara :)

Dagen har bestått av att stryka en massa kläder, haha cyklat iväg till Maxi ja det är väl typ det ända, nu sitter jag här ska kolla min FarmVille snart sen blir det hjälpa Dusan.
Men innan så måste jag fixa iPoden ! :D Som äntligen är hittad, kanske redan har sagt det XD

Va på ÖB för någon dag sedan och hittade "A home at the end of the world" och "The jacket" för 20 kr var ! :D UNDERBART !! :D Ena filmen har jag letat efter och Jackan-filmen var bara random val.
Nej men nu blir det så att jag drar härifrån och hjälper Dusan.

Ciao, ljubim vas / M.
Den är bilden är bara för bäst ! <3

:)

Film kväll ikväll ! :)
Pirates of the Caribbean - vid världens ände så klart ! 5:an om 10 minuter :D

Typ vad har man gjort idag? skolan ovärt med två lektioner men men, ätit på thai med Johannes och Linnéa, va väldigt mysigt, och en massa skratt, tack för det det behövdes just för att pigga upp dagen min :)
Vart uppe på restaurengen , sen drog vi till Karlskoga för att shoppa lite på ÖB ! :D haha, underbart ! xD

Nej men nu måste jag gå och kolla på filmen,
Hejdå,

xoxo M. <3


pluggpluggplugg

Hallo! :)

Sitter uppe på restaurangen i ett eget kontor, det ni xD
Nej men det är seriöst, sitter och skriver om Alexander den store, har bestämt mig att om jag ska bli klar med den fördjupningen så måste jag ha lugnt och så, så då cyklade jag upp till restaurangen och här sitter man, helt själv har en hel restaurang för mig själv. PARTY NÄSTA? (A) XD haha skoja.

Ja och jag har nu äntligen efter en månad hittat min älskade iPod, eller ja det var pappas idé att vi skulle lyfta upp baksätet och kolla om den var där och jajamän där var den, så nu är det uppe här också och laddas så att jag kan ha något att lyssna på hemvägen ! :D

Cyklade hem från skolan och kom på en sak som jag alltid stör mig på varenda vår, sommar och höst! Alla insekter som ska flyga mot en och spindelväv, när det bara är en lång vävgrej och man får den alltid i ansiktet, sååååå äckligt! Men men vad ska man göra, dom finns ju också.

Blir så suuuuuuuuur på Open Office ! Seriöst! Att den inte kan spara saker och allt, pga den så måste jag börja om och skriva om allt om Alexander, eftersom att den inte kan spara mitt arbete ! Så när jag skaffar mig en dator blir det ingen Open Office ffs ! hahaha!

Nej nu ska jag fortsätta här så att jag kommer iväg någon gång, men först ska jag kolla på Simpson & Family Guy.
Hejdå!

xoxo M. <3


myyyys bild ! Från Movie Awards 2009, där Twilight vann 6 av 7 priser där bland av årets bästa film.


studehjälpen

Hallo.

Sitter ännu en gång på studehjälpen, rätt med nice när man har härlurar på sig med en massa bra musik.
Sitter här och skriver om Alexander Den Store, vilket jag har hunnit med rätt långt nu, tycker jag men enligt datorn hade jag visst inte skrivit så mycket, det är rätt anstängande att kolla igenom typ 20 olika sidor för att se vilken källa man ska ha så att man inte tar typ Wikipedia under hela fördjupningen.
Men detta ska vi fixa! :D

Hoppas att typ någon kommer och hämtar mig när dom andra slutar engelska c eftersom mina gratis sms tog slut idag. Ah när ja ändå är inne på mobilen så vill den inte skicka iväg några sms, eller den gör det men det kommer inget om att det är levererat och ingen annan får mina sms, dumma mobil.

Kollade på underbara Idol igår, och det va en massa bra, och som sagt hade jag sett den första tävlande på
tv4.se och seriöst hon va sjukt duktig och allt, fanns en massa bra som gick vidare :)
Och typ The Mentalist in my <333, seriöst älskar honom och henne, hon är ju med i The Craft / Den Onda Cirkeln som för övrigt är typ en film man MÅSTE se! :D
Nej så nu kommer man sitta vid tv:n varje tisdag-fredag kl 20.00 och kolla på Idol tills Ugly Betty och DH och Grey´s och Gossip Girl börjar igen.

Nej men nu ska jag fortsätta och skriva klart här så att jag kan få lämna in denna uppgift och börja på något nytt som kommer göra att jag får ett G i det ämnet istället.

Hej då ! <3


...

Ska till Sthlm den 24 oktober och kolla på Muse med Linnéa, ska bli sjuuuuuukt underbart kul !!! LÄNGTAR !!!

Vill också till Sthlm för att kolla på Placebo den 13 november.
Typ bara så mycket kärlek på dom!
Men liksom biljetten till Muse kostade typ 470 kr och är på Hovet, och jag fick åka för mamma och pappa ! :''''D
Men nu vill jag kolla på Placebo också, och där kostar biljetten 395 kr och är på Annexet, skulle seriöst vara så underbart att åka dit då också, ska tjata på pappa lite.

Så någon som vill följa med och kolla på Placebo ? (A) :D



IDOL IKVÄLL !

Så sjukt kul att Idol börjar ikväll igen!
Har redan sett en som ja tycker om.

Sitter ännu en gång i elevrådsrummet och väntar på att de andra ska sluta så att man kan ha sin sista lektion, samhäll. Och jag måste försöka hitta lite mera saker om just min trend : vad folk gör för att skrapa ihop pengar, typ som Robinsson, Paradise Hotel och allt det andra.
Men det är rätt så svårt att hitta något, liiiite jobbigt.

Hittade Paramore som har gjort en cover på Use Somebody : http://www.youtube.com/watch?v=qXk_KVNfInU
Jätttefiiiin !

Jaja, nu ska ja ta och hitta lite info om min trend och så,  btw har jag varit liiiite snäll och fixat lite på bordet i elevrådsrummet, och så har jag kommit fram till att det skulle vara rätt nice om man skulle kunna typ få vara med i elevrådet, eller liksom inte typ och prata och en massa med bara sitta här, xD Personlig städare ? XD haha .


tv-kväll! :D

Åh, underbart att Pirates Of The Caribbean går ikväll på 9:an om en halv timma typ :)
Kärlek också på denna : http://www.youtube.com/watch?v=JImcvtJzIK8&feature=related  (Why Is The Rum Gone?) & http://www.youtube.com/watch?v=gRcj6CAhe7s&feature=related  ( I've Got A Jar Of Dirt)

  

Tänkte ha upp bilderna från festen hos Jenny och Julia, fast jag har inte så många bilder eftersom kameran är ju helt knäpp så jag vet inte hur jag tar bilderna, och så har jag inte alla heller.

Ferre @ Jenny


 
tungan blev blåare efter några flera isbjörns drinkar :D XD

Ferre @ Julia, där det va Sagomaskerad !









HAHA , Tack för typ dom två roliga kvällarna på länge. Nu är alla 18 förutom jag.


Nu måste jag dra, kolla klart filmen, sen sängen eftersom ja ska upp vid typ 6, om inte Linnéa väcker mig imorgon :)
8.20 med Psykologi, ser inte fram emot det.

xoxo
miiiiiiiiiimZ


slapp dag

Hello,
Sitter i elevrådsrummet och typ chillar med Michael Jackson i bakgrunden medans jag just har kollat in en massa andra bloggar bara för att.
Ovärd dag egentligen, skulle ha möte med Niklas vid 12 men det blev det inte, eller kom typ bara överens om att vi skulle träffas varranan vecka och gå igenom vad jag har gjort på projektarbetet och så, så har man suttit här sedan och nu är det bara att vänta tills svenskan börjar om typå 5 min så nu måste jag dra.

Hade btw typ hur jävla kul som helst både hos Jenny i fredas och hos Julia i lördas, och bilder på det kommer  :):)

torsdag 3/9 - 09

Hallllllo :)

Sitter just nu i elevrådsrummet med Johannes och Julia och chillar med musik och kaffe :)
Har nyss haft religion, intressant. xD
Har också tagit Dusans mobil, med musik, utan att fråga honom (a) han kommer så bli sur på mig om han ser detta inlägg eller kommer hem tidigare än vad jag gör xD

Japp nu har man ju två timmars lunch, men matsalen har ju inte öppnat än så det blir ju att sitta här och för Johannes del blir det väl att kolla igenom lite post och så :)

Nej men nu drar jag igen och chillar med Johannes och Julia,
xoxo
miiiiiiiiiiiiiiiiimZ


Carhterine Hardwicke, Stephenie Meyer & Kristen Stewart

skola

Sitter här på studiehjälpen och skriver om Prag, ska snart sluta denna lektion sen blir det sista lektionen i samhäll. Ska berätta om våran trend som vi skulle hitta och fördjupa oss lite i, själv så valde jag att leta reda på Vad folk gör för att tjäna pengar tex Paradise Hotel, Big Brother m.m.
Fattar dock inte om det är så hon menade så som jag har skrivit men jag hoppas att det fixar sig. Tror seriöst att ingen i klassen riktigt fattade vad hon menade, men det är Annika (typ en av dom bästa lärarna) vi snackar om :D
Nej men nu ska jag skriva klar om Prag, om ja hinner klart annars får jag göra det hemma, ska vara inne på torsdag. Åh gud, när ja började sncka läxor så kom jag på att det är en massa läxor som ska vara inne typ denna och nästa vecka, eller ja det är mest att läsa men det tar tid det också.
Och jag måste kolla min Farm när ja kommer hem ! :D Eftersom man inte kan kolla sin Farm i skolan, men men.

Heeeeeeej då :)


liiiiite beroende ? I THINK SOOOOOOO !!! :D <3

RSS 2.0