Gaga har gjort det igen!

Åh äntligen så är Lady Gaga - Born This Way videon ute!
LOVE IT !

Låten är redan så sjukt bra, videon ännu en gång Gaga!


28/2-2011

Oj nu var det tusen år sedan!
Det kommer bli bättre en stund framöver tror jag iaf :P

Ja men det finns egentligen inget att säga om vad som har hänt mig dom senaste månaderna, förutom att det bara rullat på, haha.

Men igår/inatt gick Oscarsgalan 2011, detta år leddes galan av Anne Hathaway och James Franco. Älskade Annes sång där till Hugh Jackman där hon sjunger om att hon och han skulle egentligen sjunga tillsammans men så i sista seckund så ändrar Hugh sig och Anne sjunger en ballad om det hela "He stuck is fake retractable claws into my heart/when he left me on my own"
Eftersom hon i den stunden har kostym på sig så kommer James ut i en Marilyn Monroe outfit. Dom bjuder på sig själva iaf!


The King's Speech blev årets vinnare för bästa film men kom på delad 1a plats med Inception med 4a priser var.
Alice i Underlandet tog hem båda kategorierna som filmen var nominerad i och The Social Network tog hem 3 priser.

Natalie Portman vann priset för bästa kvinnliga huvudroll och Colin Firth bästa manliga huvudroll.

Oprah presenterade bästa documänter där man trodde att storfavoriten Banksy skulle vinna vilket han inte gjorde. (Banksy är en street artist, där han målar graffiti lite över hela världen, hans senaste verk va Musse & Mimmi över en reklamskylt i Los Angeles) Dock vann Inside Job som handlar om den ekonomiska krisen i USA, om inte jag minns helt fel.  


Ah och så bästa utländska film, antar att ingen har missat det med tanke på att det är typ det ända som nyheterna tar upp när dom börjar prata om Oscarsgalan, Hämden tog hem det priset. Grattis till dom, Sverige kunde ha kommit med i den kategorin med filmen I Rymden Finns Inga Känslor, den filmen var kvar till sista stund då dom skulle välja från 9 filmer till 5 filmer.

Sen var det massa andra priser också, men känner att detta är det viktigaste, :P
Ah så nu ska jag sätta mig och kolla på The King's Speech, Incetion (som jag inte har velat se för att jag trodde att det var ännu en världens undergång film, men icke! NICE), The Social Network som jag började se på men slutade sen, samma sak med Black Swan började sen slutade.
Inte bra!

Nej men nu drar jag! Hörs!

RSS 2.0