Skola imorgon efter 1 år ! NICE ! :D

Åh hej och hå ! :P

Japp imorgon mina vänner drar skolan igång!
Ska dra mig till komvux för att förbättra lite betyg och komma på vad jag vill plugga vidare sen ... det är ju det också.
Ah men ett år till har jag att komma fram till vad jag vill plugga.
Decisions, decisions, decisions ...

Idag har man varit iväg med JennyPenny till skärgården, en cykeltur vart det och så satt man där ute ett tag och tog det bara lugnt. Förstår inte varför vi inte gjort den tidigare under sommaren utan sista dagen på sommarlovet, men ah ...

Nej men nu ska man dra och fixa sig för morgondagen, ska bli skönt att börja med skolan igen så att man gör något vettigt om dagarna, nice! HÖRS !


Parteeey !

Hej !
Sitter här och chillar lite med Jenny, ska snart ta och fixa oss sen bär det av till Sara för lite fest innan hon flyttar iväg för att plugga.  :)
Är dock sjukt trött, blev inte så många timmars sömn och sen bar det av till Karlstad med mamma, lillasyster och Jenny. Vädret va så inte på våran sida, som tur va så regnade det inte hela tiden vi var där, men blöt blev man innan man kom fram till bilen i vilket fall. Och jag fick mig några bra köp, och present till lillasyster som fyller 8 på måndag!
Nej men nu ska man ta och fixa sig, kanske blir lite piggare snart ! :D
HÖRS ! :D
Jag brukar inte vara seg med att upptäcka nya låtar, denna låt är inte ny den är 1 år gammal och igår va första gången jag hörde den. Detta händer inte mig i vanliga fall så när jag såg att låten va från förra året så blev jag lite bara WTF ?! haha. Men jag är ju cool så det är okej att lyssna på gamla låtar för mig ;D ... okej WTF ?! det
märks att jag är trött :P

All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the natur of secrets.

Hello!

Japp nu var det ett tag sedan men det gör mig inget, haha.

Ska iväg snart så lägger nog upp någon låt sen drar jag! :D
Det blir Twilight marathon med Linnéa, eller ja dom tre första filmerna iaf. Jag vill verkligen se dom två sista men det ska ta sådan tid innan filmen ens kommer ut på bio, och nu kommer det ta ett år innan den sista delen av sista filmen kommer ut på bio, och ja man tröttnar, men jag ska så se filmerna :D

Måste bara säga att jag är HELT beroende av Criminal Minds, snart sett klart hela säsong 2, har dock redan sett rätt mycket av säsong 6 på tv men dit har jag några säsonger kvar.
Jag älskar verkligen nästan alla typer av kriminalserier men feg som jag är, och speciellt då innan CM började så trodde ju jag att detta va en skräck serie eller något, nej fel hade jag som bara den. Insåg inte detta före början av säsong 6 ... så nu kollar man igenom alla!

Nej men nu ska jag dra har upp musik nästa gågn ! :D

HÖRS !





Bloopers gör så min dag! :D Fast bloopers till BBT = Big Bang Theory och Supernatural är nog det roligaste bloopers än så länge.


RSS 2.0