17januari2011

Heeeelllu !

Sorry, men har verken haft lust eller ork till att skriva.
Haha, har hänt en massa skit men det skiter vi i och ser det possetiva i detta typ som att jag äntligen ska få träffa kusinerna igen!!! :D:D
Sist va den 25 september 2009, vf jag kommer ihåg detta va just för att jag såg Aca Lukas då, med kusinerna på juggefest! :D Fyfan vad underbart det va! :D
Haha!
Så nu ska vi äntligen dit igen, dom firar slava och så, så det ska bli sjukt skönt att komma bort från denna håla för en helg och iväg till Sthlm! :D

Ah inatt så  var det ju Golden Globe Awards 2011, jag hann se till första pausen sen somnade jag, och jag är så sur på mig själv just för att jag missade när Glee folket fick pris och en massa annat bra.
Det sjuka är att om detta va jag för två veckor sedan skulle jag ha kunnat vara uppe hela natten, men sedan mamma och lillasyster kom hem från Trosa så har jag varit uppe med tuppen typ vid åtta, och alltid somnat sjukt tidigt vilket inte är likt mig, men det är väl lika bra bara.

Nej finns inte så mkt mera att säga förutom att jag älskar plog/sand traktorerna xD
Ska fixa mig snart sen ut och hämta lillasyster från skolan. Alltså igår när jag va ute en sväng var det snor halt ute och imorse så hade dom sandat en gång men nu har dom gjort den två extra gånger, underbart. Vilket bara betyder att man förmodligen inte behöver gå på spikar typ.

Nej nu drar jag, HÖRS!

Hristos Se Rodi!

Hej!
Så nu är äntligen bråket över, haha så hoppas att folk lär sig.
Sitter hos bror, han själv jobbar och tjejen hans läser bok i väntan på att bussen ska komma typ.
Så jag ska spendera min dag med två jobbiga katter och Guitar Hero och Urbz, som är typ det bästa spelet jag köpt förutom Sims, vilket inte är konstigt för att Urbz är som Sims, men man har mera frihet och typ man ska bli populär eller något i det spelet, så sjukt bra, älskar det!
Så denna dag ska spenderas framför PS2 vilket va typ nästan 1 år sedan sist! Helt sjukt!
Oj höll nästan på att glömma bort! :O
Hristos Se Rodi!
Vilket betyder Jesus är född. Det är serbisk jul mina vänner och jag ska inte fira det på något speciellt sätt med tanke på att familjen är i Sthlm, och jag är här, och jag kan inte laga den maten som man typ ska göra då, haha.
Nästa år, ako Bog da, blir det andra bullar.
Nej men skriver mera senare!
HÖRS!

Solförmörkelse

Juste, det är idag, sker någon gång mellan 8.30 - 10.00, dock vet jag inte hur stor chans det finns att man ser något med tanke på att det är rätt mulet ute, men hoppas det syns något iaf.

När det va månförmörkelse så missade jag den, och inte var det pga att jag sov, utan att man typ måste bo på landet eller någonstans där högre för att man skulle se den.

Och OMG !!!
En utav mina största rädslor slår in den 9 februari. Jag ska laga ett hål i tanden.
Jag tycker verkligen inte om tandläkare fick panik bara jag gock på kollen.
Men det hon gjorde med detta hål va på ett fult sätt, för detta hål har jag haft sedan gången innan jag var på undersökningen vilket blir 2009, hon skulle höra av sig om hur det skulle bli med det, gjorde aldrig det och nu sa hon att det är ett hål, jag blev sur och sa liksom ja det va där sist du kollade också, jag tror att hon blev lite paff, för nu måste jag betala, vilket jag inte borde göra eftersom detta skulle ha fixats för ett år sedan.
Men ja sak samma, blir så sur, och vill verkligen inte laga, hatar tandläkare och deras verktyg, och sjukhus också. Fyfan.

HÖRS !

4ejanuari2011

Godermorgon.

Okej jag suger på detta med att hålla bloggen uppe, men det är bara för att jag inte kan lägga upp bilder på denna dator, vilket gör bloggen tråkig enligt mig. Men jag ska försöka skriva lite saker här och var.

Japp, så 2011 nu då, det firades med Jenny och middag hos hennes mamma och pappa, eftersom mor, far & lillasyster är i Sthlm och jag ville inte fira nyår själv, efter middagen och den goda hemmagjorda Budapesttårtan drog vi vidare till några kompisar och väntade in det nya året med dom, kom hem vid 3 på natten tror jag.

Sen har jag inte gjort så mycket förutom att plocka undan och så.
Och just nu sitter jag uppe för att jag har varit uppe i 37 timmar nu, i sträck ja. Varit för sur för att somna, och det har blivit lite för mycket kaffe, inte vanlig brygg eller snabb utan turkiskt kaffe, vilket har visat sig ha en förmåga att hålla mig uppe, vilket inte händer när jag dricker något annat kaffe ... lite skumt, måste typ be Jenny ta med sig det hem så att jag inte dricker upp det.

Jag hoppas Jenny vaknar snart ... för hon ska komma hit, sen ska vi iväg och handla och äta frulle, spelar ingen roll om klockan är tre på eftermiddagen eller inte jag ska ha frulle, haha. Älskar frukost.

Om två dagar börjar den serbiska julen, den håller på i tre dagar, och man får inte städa huset på dom tre dagarna typ, så det är det jag har hållt på med nu, lite sådär samtidigt som jag har Glee maraton, haha.
Den serbiska julen är ju mer "komplicerat" än den svenska julen, och vi firar både den svenska och serbiska.
Jag älskar verkligen dom serbiska högtiderna, även fast man inte är nere i Serbien och firar dom så är det skönt att veta att man kan göra det här också, vilket vi har gjort ända sedan vi föddes typ. Har firat jul nere i Serbien en gång men det kommer jag inte ihåg, va lite för liten för att komma ihåg det tror jag, och jag har inte firat våran slava i Serbien heller, vilket skulle vara så kul att göra det snart. För det är mera ståhej och mera folk och "riktig" mat, liksom det smakar ju samma vart man än gör maten men det är fortfarande godare när man lagar maten nere i Serbien.
Det vet jag, speciellt på sommaren när man åker ner och grönsakerna behöver man inte köpa för att det finns i trädgården liksom, ah mums.

Nej nu ska jag se fall jag får lite mera gjort här, vill att klockan blir typ 10 iaf för jag vill dammsuga, det är nog inte så populärt att dra fram dammsugaren 7.20 på morgonen haha.

HÖRS !

RSS 2.0