Buhuu! Don't want to go to the dentist

GooooooooooderMooooooooorgon mina vänner!

Har inte kunnat sova just av den enkla anledningen ... tandläkaren.
Åh fyfan, ska snart gå och borta tänderna i 10 minuter, sen 10 minuter innan jag ska iväg också.
Åh fyfan vad jag hatar tandläkaren. Men ja det är ju min sista gång innan jag blir 20 och måste betala, så sista gången som jag går gratis, sen kostar det pengar =____="
Så jävla dyrt bara, förstår att folk hellre går och har ont än att gå till tandläkaren.
Aja sak samma.

Är inte själv hemma denna morgon, och igår och inatt, Dusan och Angelica har varit här mesta delen av dagen igår och sov här, vilket borde ha gjort det lättare för mig att somna men icke.
Så ska se fall jag kan få någon sömn en stund nu, ska inte till tandläkaren före 12.30, sen ska man ner på stan och se vad man hittar, måste ha smink och smycken vill jag också ha :P

Nej nu lägger jag mig i sängen och sover en stund.
HÖRS !

22december2010

Heeej !

Omg vad jag är trött, ändå har jag fanimig sovit 12 timmar typ. Efter att man hade varit ute i kylan ett bra tag igår och låren och benen hade ju typ helt domnat bort innan jag ens va hemma, så kallt var det igår, så jag blev sjukt trött och blev inte varm före morgonen därpå, haha helt sjukt.
Och nu är jag trött igen efter att ha varit ute med Jenny ett tag och fotograferat, haha. Egobilder är ju så jävla nice, ibland :P

Nej men jag ska hålla mig uppe ett tag till ska se på en film som går 01.05 på 3an ikväll, som heter December Boys där Daniel Radcliffe är huvudrollen, ska bli lite kul att se hur han är i en annan film förutom Harry Potter filmerna, åh på julafton går ju Harry Potter och den flammande bägare, som jag såååå ska kolla på även fast jag kan filmerna utan till och att jag egentligen kan kolla på dom på dvd, vilket jag inte kan för att bror min har ju tagit allt som har med dvd att göra till sig, vilket jag inte tycker om för att jag så vill kolla filmer som jag har, men sak samma.

På julafton blir det bara chill med familjen, julmat och Kalle Anka, sen ännu mera chill.
På juldagen är det dock annan visa då blir det P to the ARTEY !!! :D:D:D
Ska bli sjukt kul är så taggad så man kan bli :D

Nej men nu fan ska jag dra mig upp och chilla, ska så inte somna före filmen, haha.
HÖRS !!! ;D


30 Seconds to Mars - Hurricane

Så detta är då den senaste videon av 30 Seconds to Mars, och en utav mina favoritlåtar med dom, Hurricane. Och nej Kanye West är inte med i denna för att denna låt är från deras album den versionen med West är bara som en singel. Jag tycker om båda låtarna ap mycket med denna hörde jag först och avgudar den, haha.

Videon är 13 minuter lång, har inte fattat även fast jag har sett den över 10 gånger, vilket är lite konstigt för jag brukar fatta saker, så Linnéa hjälpte mig med det, eftersom hon fattar franska och dom börjar babbla på franska och så kom vi fram till att det handlar om förbjuden kärlek, typ och att liksom allt detta inte är verklighet utan en dröm. Och så är det någonstans i videon där dom tar något ut ur Romeo & Julia och så där kom det ifrån förbjuden kärlek, haha.
Har kollat kommentarer som är på Youtube om denna video, och det är många som inte fattar och så, men typ det som folk har sagt är typ det som jag och Linnéa kom fram till och så var det någon som sa något om att det är krig och ja en massa saker.

I vilket fall låten är grymt bra, videon är grymt gjord, alla slowmotion delar är typ mina favoriter och när Shannon slåss mot folk i masker, haha ah och den låten som går då är "Night of the Hunter" som också är en stoooorfavorit.
Eller ja jag diggar ju 30 Seconds to Mars rätt starkt i vanliga fall också, och "This is War" albumet är sjuuukt bra, som kom ut förra året liksom, dags för ett nytt album ... JA TAAACK ! :D



I'm back.

Äntligen, ja blogg.se har fukkat för mig en del och sen så har jag inte orkat skriva något.
Haha.
Så nu, ja mamma och pappa är ju hemma, härligt slipper jag vakna tidigt på morgonen för att lämna lillasyster i skolan, vilket dock inte skulle göra mig något med tanke på att hon slutar nu på onsdag, och det är jullov för henne, härligt.
Sen har jag ju inte orkat skriva eller haft tid med tanke på att när mamma och pappa va nere i Serbien så var det alltid folk här och så.
Ett minus med det hela är att jag har dragit på mig en hosta, bara hosta ... not good, och att denna helg har varit superduper tråkig men det gör mig inget jag ser så fram emot lördagen som kommer.
Jag kommer dom sagt att befinna mig på dansgolvet under större delen av kvällen.
Statt i stan har alltid öppet på juldagen då det ALLTID är fett med mycket folk och förra året va jag inte där, eller jo det va jag men jag jobbade ... där. Detta år ska det dansas istället. UNDERBART !

Finns mera att skriva orkar bara inte göra det, tittar in imorgon istället. Haha.
Slänger in en video av 30 Seconds to Mars lite senare när jag sätter mig vid min dator, sitter här nere just nu :P haha.

HÖRS ! ;D

denna dag kommer vara seg som fan!

Heeejsaaaan!

Så vad har man gjort sen sist?
Inte mycket alls, typ bara chillat, och så dygnade man igår för att inte försova sig för att lämna lillasyster i skolan, själv så fick hon en fin 8 timmars sömn och jag somnade en timma efter att jag lämnat henne i skolan, sen vart jag pigg hela dagen typ, sen kom övertröttheten och när jag var på väg att gå och lägga mig smsa Julia och sa "Om du är vaken så är det meteorregn över hela Sverige nu. Över 100 stjärnfall på en timma!"
Vilket gjorde att jag bara OMG !!! Och gick ute en stund, såg inget, sen när jag stod och glodde ut genom fönstret såg jag två, och stjärnorna dampade loss lite lagom sådär.
Tanken var att jag skulle kollat lite längre men jag somnade, vilket jag typ ledde till att jag blev arg på mig själv över.
Fast jag skulle helst ha bosatt mig i norra Sverige för att kolla på det, så sjukt häftigt.

Jaja, idag så ska man väl städa lite, mamma kommer förmodligen hem imorgon, och jag orkar inte gå med lillasyster till skolan imorgon, fyfan. Vill bara vara hemma och bara sova ut och städa innan mamma kommer hem.

Men jaja, ah bara för att bror är här så tror att han är någon boss och tror att han kan göra vad han vill, fan gå till netto själv om du ska dit vf fan ska jag dit. Kommer fan svimma på vägen är helt snurrig i huvudet och hostar som en idiot och så, sjukt jobbigt.

Nej men vi hörs senare ;D


ÄNTLIGEN !!!

Hej!

ÄNTLIGEN kan jag sätta mig och pusta ut!
Eller ja jag ska bara fixa mig men sen är både jag och lillasyster klara för en dag i snön.

Förtjärnar det nu efter att man både diskade och dammsög på mindre än en timma, det var dammsugningen  som tog tid, haha fett jobbigt. Men nu är huset rent och jag kan vila och inte städa huset på någon dag.
FAN måste vattna blommorna också!
Men det gör vi efter en cigg.
Och nu kom Jenny faan då. Hon får vattna blommorna och jag går och duschar!
BRA då är det fixat!

Nej nu går jag !
Hörs under dagen säkert ;D

  Jag älskar verkligen den här låten, videon är också så bra, jag bölade lite när jag såg den första gången.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!

YesYesYesYesYesYesYesYesYes !!!

JAY SMITH MINA VÄNNER ÄR IDOL VINNARE 2010 !!!

FAN VAD SKÖNT !!!

Låten som båda sjöng vinnarlåten liksom är jävligt bra, liksom sen oavsätt om jag typ avgudar Jay så skulle jag ha valt att lyssna på Jay version av den låten och inte Minnahs, liksom helt ärligt.
Sak samma, sjukt härligt att han vann iaf!

Nej nu ska jag gå och lägga mig uppe i sängen och chilla vid tvn och datorn :)
Imorgon är det att vakna tidigt och dammsuga, diska det som blev idag och sen ska man väl typ ta och fixa en liten matsäck och ta fram stjärtlappen och vandra sig till Jenny, där det blir en mysdag i snön och massa kort. Iaf från min sida :P haha.
Om inte jag har uppfattat allt helt fel ska Angelica och hennes son Kevin också med :) Härligt !
Får ungarna leka av sig all energi som dom har fått av sockret under kvällen och imorgon :P
Så hörs imorgon ;D

 Här är vinnarlåten med Jay Smith ! :D

FREDAGSMYS & IDOL !

HEEEEEEEJ !!!

Sitter i köket med Jenny, lillasyster, Angelica och hennes son och typ pysslar, haha gör loppor.
Jag blev förvånad över att jag fortfarande kom ihåg hur man gjorde en loppa efter alla dessa år, haha. Det är det vi som bor i småstäder gör, pysslar och gör loppor, haha!
Nejdå.

Måste springa iväg till netto och handla sen är det dags att förbereda sig tills Idol börjar, haha.
Nej men nu ska jag gå iväg och fixa lite saker sen är det FREDAGSMYS och IDOL mina vänner !!! :D

 Helt ofixad men det skiter jag i, loppan är i centrum, blev sjukt snygg, ska bara komma på lite frågor och så och fixa till den så den blir pimpad ;D haha !

Ikväll smäller finalen igång !

Heeejsaaan !!!


Ikväll mina vänner ska det gottas med godis och julmust framför en tv och heja på Jay!
Dock spelar det ingen roll för mig om han vinner eller förlorar, vinnaren brukar ju aldrig komma någon vart, vilket 2an och dom andra brukar göra det, liksom 2an blir mera käns än vinnaren, dock tror jag att Jay skulle komma långt även om han vinner, sen skulle det ju vara kul om han vinner tycker inte om Minnah alls, jag ville ju att det skulle stå mellan Jay och Linnéa i finalen för då skulle det inte spela någon roll vem som vann just för att båda är mina favoriter :)

MEN innan Idol och allt, så ska det diskas, dammsugas, och bäddas.
Sen ska jag också fixa mig och så, och sen ska väl Jenny komma och så, om inte jag hörde helt fel så ska Dusan också komma hit. Det återstår att se helt enkelt.

Nej men nu ska jag sätta igång och städa och så här :)
Här kommer tre utav mina favorit låtar med Jay, under Idol, en utav dom är med Linnéa!

 Den här duetten som Linnéa och Jay gjorde tillsammans är ju bara för sjukt bra !

 

 OFC !!! Så jävla bra så det inte är sant !
 :D :D :D :D :D :D :D :D <3 <3 <3

Tråkig dag!

Hallå kvällen :)

Japp ligger uppe i sängen med lillasyster som somnade för en stund sedan, fick läsa några sagor för henne innan hon kunde somna men nu sover hon som en stock :)
Känns skönt nu när hon har somnat tidigt då vet jag att vi är uppe med tuppen imorgon och hinner till skolan, två dagar till av att vakna tidigt för att gå med henne till skolan sen kommer mamma och pappa hem, fredag och måndag.

Seriöst har haft så tråkigt idag, men sak samma och så när det väl var dags att göra mat så kunde jag inte komma på något vettigt, det gor mig en timma att komma på vad vi skulle äta, så vi gick till affären och så blev det makaroner och köttbullar, det var 1000 år sedan haha så det var väl dags nu.

Sen har man inte gjort så mkt, ska kanske dra ner och diska eller så gör jag det imorgon medan lillasyster är i skolan och så, orkar inte göra något, och Idol finalen går imorgon helt sjukt, håller alla mina tummar och tår för Jay. Dock gör det inget om han losar för det är alltid 2an som kommer längre i sin karriär. Haha.

Nej nu ska jag kolla igen Ung & Bortskämd avsnitten och se klart dom sista Kenza&Tyra avsnitten som jag inte sett än, sen sova antagligen :P


Så tråkigt att jag inte kommer på en maträtt

Heeejsaaan!!

Så idag när jag vaknade vid elva och gick ner så blev jag sjukt glad att det var städat hemma så det jag behöver göra är att dammsuga, vilket jag inte orkar med men jag borde göra det, snart.
Angelica och Dusan som sagt städade sjukt snällt och så somnade dom här, haha så Dusan gick och lämnade lillasyster i skolan och jag hämta :P
Fan vad denna dag har varit nice!

Eller ja jag har varit irriterad vid flera tillfällen men detta tar jag inte här, haha.
Väntar på att pappa ska ringa igen, och jag sitter och försöker få upp orken till att gå till netto och handla, och så måste jag komma på vad jag ska göra för mat också, detta är jobbigt!
Btw gjorde tacogratäng igår och damn den var god! :D

Jag har ju burek som en kompis till familjen kom med idag, fett med gott, men det måste vara något mera eller något annat.
Faaaan vad jobbigt det är att vara hemma själv ibland. Men skönt, om jag inte va tvungen att passa lillasyster haha.
Och jag vill ha alkohol så det bara skriker om det, men det går ju inte heller.
I hate this ...

Nej nu ska jag försöka komma på någon maträtt som jag kan göra, annars kommer typ lillasyster gå och tjata hål i huvudet på mig.

HÖRS !

  Jag tror fan i mig att massa pepparkakor har ätits upp av en viss Dusan och Angelica :P haha.

Pepparkakor i stora lass!

Heeeejsaaan!

Sitter här i köket med Jenny, Angelica, Dusan och Aleksandra och har fett med mysigt!

Det har bakats från typ sju till nyss, sista satsen med pepparkakor är i ugnen och det är glasyr på typ varenda pepparkaka, haha julmust i stora lass också.
Det har spelats julmusik och det har snöat en massa och det snöar som bara den nu också.
Julstämningen för min del är på topp!

Ja med tanke på att jag började skriva detta inlägg för två timmar sedan så har Jenny gått, jag ligger i sängen och väntar på Big Bang Theory medan Aleks sover, och Dusan och Angelica är nere och städar, haha. Dom sa att jag borde nog sova för att kunna lämna lillasyster imorgon, jag ska gå i snö som inte kommer hinna bli plogad, så jobbigt, det har snöat som bara den och ja vi får se hur det går, måste iaf börja gå härifrån i tid, haha.

Nej men nu ska jag se tv lite sen sova, GodNatt! :D

 Ska ta bild på pepparkakorna imorgon, glömde göra det förut :P

iväg till bror snart.

Hallojsaan!!

Sitter här i soffan med datorn och kollar igenom Kenza&Tyra Show, haha har typ skrattat ihjäl mig flera gånger. Haha.
Lillasyster sitter och kollar på Madagaskar, alltså underbar film, haha.
Och jag typ väntar på att Cicki ska komma hit, va sjukt länge sedan jag träffade henne så det ska bli nice, och så fick jag mess av Jenny nyss, hon kommer snart hon med, sen ska vi upp till Dusan för att jag vill träffa hans missar och chilla, sen vill lillasyster vara där också, haha. Helt sjukt, hur ska man hinna med allt.

Haha omg, när jag var påväg att hämta lillasyster i -15 grader, så gick det bra ingen fara men på vägen hem så bara omg omg omg vad kallt, mina kinder kunde spricka om man slog till dom lite löst, haha helt sjukt, och nu har det blivit ännu kallare, -16,5 undrar bara hur kallt det kommer bli inatt, helt sjukt.

Och när jag kommer hem och efter man har fixat sig för sängen och allt så är det dags för att se Gossip Girl, och Glee men innan det så måste man se DH och CT ! :D

Nej men nu ska jag dra mig, kanske en bra idé att städa undan lite i köket och så.
Hörs ! ;D

 Jag älskar verkligen den här bilden, haha jag och bror :)

dagens räddare!

Hejsaaan!

Så skriver lite snabbt här nu för sen måste jag springa och hämta lillasyster från skolan.
Så jävla snällt av Jenny att hon kunde komma och lämna lillasyster i skolan, så slapp jag göra det, skulle hon inte ha gjort det skulle vi kommit försent till skolan också, så det var verkligen dagens räddare!

Liksom grejen är den att jag ställde klockan så att den skulle väcka mig men det gick inte hörde den inte och så ringer Jenny 7.45 på mobilen och bara "släpp in mig" så det blev frulle tillsammans sen åkte dom iväg, och nu ska jag snart gå och hämta henne.

Somnade som en stock igår, haha. Väntade tills att The Big Bang Theory skulle börja, vilket jag lyckades med men jag lyckades somna innan första pausen, och jag sov så skönt. Tills Jenny ringde då, ah på tal om det när jag såg vad klockan va, 7.45 så trodde jag att den vad 8.45 så jag fick världens panik och allt, lillasyster kunde sova igenom hela natten utan att vakna upp, härligt :)

Nej nu måste jag fixa mig och springa!

6december2010

Goderkväller! :D

Ligger här i sängen hemma med lillasyster bredvid här och kollar Paradise Hotel, snart börjar Top Model och Hollywoodfruar, och chilla här. Ska låta lillasyster kolla på någon film så kanske hon somnar fort som fan också :P
Jenny kommer hit imorgon och snäll som hon är kommer hon köra lillasyster till skolan så att jag slipper gå, sen får jag gå och hämta henne.
Min hals dampar lite så jag kommer antagligen bli försyld eller något.
Tycker synd om lillasyster hon har världens hosta hoppas hon inte behöver vakna upp mitt i natten pga hostan, men det ska nog gå bra :P

Nej nu ska jag låta lillasyster kolla film och så, see ya ;D


Mot Kristinehamn!

Hellojsaan! :D

Så nu är det så att lilla osäkra jag hittade, utan att fråga någon, hittade till och med till den där rulltrappan som är nybyggd, haha sen ner igen och sen upp igen och nu sitter jag på min plats och hoppas att ingen sätter sig bredvid mig under hela resan.

Är det inte 3G som säger att dom har Sveriges bästa nät, överallt, ja det kanske stämmer när man är i en stad, men sitter man på ett tåg så kan det svaja och hålla på och inte fungera, så vi hoppas att detta håller ut tills jag kommer hem, annars vet jag inte vad jag gör, haha är så beroende av datorer, men vad ska man göra när man sitter på ett tåg själv och inte har något annat att göra än att typ lyssna på musik eller så.

Nej men sak samma, haha. om 2 timmar är jag framme, och seriöst på vägen till tåget trodde jag att min axel skulle smälla av eller gå ur led eller något, haha så jävla tunga grejer seriöst, får lite damp.

Nej men nu ska jag se fall jag hittar något vettigare att göra, kanske slå på en film, eller något, ingen aning.
Hörs senare ;D

 Denna bild är från förra vintern, vilket bara påminner mig om att det är dags att gå ut i snön igen och fota ännu mera :D YEEEEEEEAY !! :D

Packa, sen hem till Kristinehamn

Morgon morgon!

Har varit uppe sedan 8.20, då väckte Maggie mig, som jag bad henne haha annars skulle jag ha sovit och sovit och sovit och missat tåget hem :P
Nu har jag hittat vilken tid jag har tunnelbanan, och så, så när jag är framme så har jag typ 40 min på att hitta dit jag ska sen är jag lugn. :P
Denna dag är såååå mycket lättare än dom två dagarna innan, ibland behöver man böla som en liten unge, vilket hände igår, finely, och det var en liten sak som gjorde att tårarna kom sen imorse så bara blev det så lättare, och min huvudvärk är över, efter 3 dagar, känns skönt :)

Tvn har fått något damp, och är svart vit, det är såhär det va förr i tiden alltså ... ? haha xD

Och jag har varit ute med vovven, och jag borde sminka mig lite, sen packa ner datorn och det lilla jag har tagit fram och organisera så att jag får med mig allt, herregud vad grejer det är, tre väskor och en påse som är grön och jobbig. Som mamma glömde när hon va i Trosa, så nu måste jag ta med mig den, jaja bättre att den kommer hem än att den står där och samlar damm.

JennyPenny min kommer och hämtar mig, Mimmi väldigt glad för det.
Bor egentligen inte så långt från stationen men daaamn vad jobbigt det är när man ska bära på grejer och allt, haha.
Nej men nu går jag, ska fixa det här så att jag kan stänga väskorna ordentligt. Och nu ber alla för mig att jag inte går vilse någonstans, som tur är så följer Miriam mig till stationen här i Vårbygård, sen tror jag jag hittar :P


:( <3

Lite småtuff dag sådär, och igår, och så kommer det vara ett tag framöver. :/
Farmor min dog igår, 4 december 2010, inte kul, men Gud hade bättre planer för henne och även fast man vill ha kvar henne så är hon på en bättre plats, utan att behöva lida. <3
Rest In Peace farmor <3
Älskar dig farmor ! <3

----------------------

Mamma och pappa ska snart iväg till Serbien, jag sitter i Sthlm hos Helena och Maggie, är hemma själv med hunden just nu, och Dusan är hemma med lillasyster i Kristinehamn.
Imorgon åker jag hem.
Och mamma och pappa kommer hem nästa måndag.

Det lilla jag hann se av Trosa är jättefint och mysigt. Restaurangen är sjukt mysig och ja för en liten stad är den sjukt mysig. :P

Det har tydligen snöat ap mycket i Krillehöla och antar att det fortfarande gör det, och ja hur ska jag ta mig till tåget imorgon, lilla osäkra jag kommer gå vilse, lyckades jag gå vilse i Trosa som är ännu mindre än Kristinehamn kommer jag lyckas gå vilse eller stå där och bara "omg är det rätt nu" in i sista minut, så jag hoppas att Maggie är hemma tills jag ska åka för då kan hon hjälpa mig :D Och va en snäll flicka som hon är, haha.

Nej men jag har inget mera att säga, utan att jag har sprängande huvudvärk för tredje dagen nu, inte så jävla nice.
Och ja ska väl ta och chilla lite här, och så vänta tills Maggie kommer hem från jobbet så kanske man kan hitta på något att göra, :P


4december2010

Hellllllllllooooo!!!

Så japp ... så ... jaha ... idag så har man hjälpt pappa lite och så, och så.
Är i Trosa och chillar och hjälper pappa här, och så.
Vart här i två dagar nu, och det har snöat som fan och det har varit kallt som fan och jag har inte hunnit gå runt här och se vad som finns, jag vet att denna stad är sjukt fin på sommaren, det lilla jag har sett nu när det är vinter är sjukt fint, och jätte julmysigt.
Det borde vara julmarknad nu på söndag, ska se fall jag kommer iväg en sväng på stan då :) och den finns en bokhandel tvärsöver gatan från restaurangen som typ jag vill kolla in, vill ha en bok, eller flera :P

Hahaha, och så vill jag iväg till kusinerna och sen måste jag se vad Maggie har för sig :P haha.
Och så ska jag se på Harry Potter ... SNART ... JÄVLIGT SNART !
Skulle egentligen gjort det i onsdags med det blev aldrig av. Haha så därför ska jag se den här, eller ja i Sthlm. :P

Fick lite uppdatering av Jenny om vad som har hänt på Idol, för jag har inte tillgång till tv och datorn kunde jag inte använda heller, men jag fick höra att Jay va underbart bra, ska kolla in klippen imorgon, och att Jay och Minnah är i final, jag verkligen hoppas på att Jay vinner, liksom Minnah suger, eller hon är bra men ... nej. Jag hoppas verkligen att Jay vinner, och tills nästa fredag ska jag ha tillgång till tv och så ska jag sitta och gråta, hahah xD nej då :P eller vem vet, haha xD

Nej men nu orkar jag inte mera, ska dra och lägga mig slå på iPoden och somna till musik, haha. Fett med trött, helt sjukt vad trött jag är, och mina fötter dödar mig orkar inte mera xD haha.
Så nu säger jag god natt vi hörs när jag har tid och ork ;D




RSS 2.0