Britney Spears - Criminal

Orkar inte skriva något så ska bara lägga upp en av Britneys nya låtar, detta är helt klart en av mina favoriter.
Hold It Against Me
Till The World Ends
Drop Dead Deautiful

Än så länge är det dessa 4a låtar som är mina favoriter, inte orkat lyssna igenom hela albumet utan läst vad låtarna heter och på så sätt har dom blivit favoriter :P

Hon är helt klart på väg upp igen. :)


9 mars 2011

Morgon!

Japp sitter här nere i vardagsrummet och chillar här och kollar på Svt, där dom just har pratat om tv spel, eller ja nitendo spel, eller ja spel i vilket fall jag som satt och trodde att dom skulle bedömma filmer, men icke!

Läste också på Aftonbladet nyss att den 19 mars så kommer månen att ställa till med problem bland oss människor, djur och vädret.
"Galna djur, galna människor och galet väder. Månen beskylls för mycket – och nu är det dags igen. Den 19 mars är supermånen här, då månen passerar jorden på ett avstånd av ynka 356 577 kilometer. Så nära har den inte varit på 19 år." Skriver Aftonbladet.
Folk verkar ha jagat upp sig en massa på detta och "experter" tror att detta kommer att rubba jordens klimatmönster så allvarligt att vi kan drabbas av jordbävning och vulkanutbrott.
Om inte jag har lärt mig helt fel så kan inte Sverige drabbas av jordbävning just för att Sverige ligger på en och samma jordplatta och det finns väl inga vulkaner här? Och om det finns så är dom nog inte aktiva.
Dock kan ju jag ha fel, men sen så står det ju inte i vilket land det kommer att drabba.
Men man känner bara wow, typ dom kommer inte på att skylla på något annat än månen ... långsökt.
Dock undrar jag hur många människor kommer att kunna sova, med tanke på att när det är fullmåne har en massa av mina vänner svårt att sova, dock känner jag inte av det, har gjort det två tre gånger kanske. Så det ska bli lite kul och höra folk klaga på "Åh jag kunde inte sova, pga supermånen" OMG till och med när jag säger det låter det töntigt att jag bara vill skratta.
Sak samma, nog om det.

Har typ suttit och läst sedan halv sju eller något, jag har inte kunnat sova denna natt så jag har typ kollat film, lyssnat på musik, försökt sova och läst.
Under dagen igår såg jag på Stomp the Yard, som jag tycker att alla ska se, och inatt såg man på Stomp the Yard 2, som inte va lika bra men det gjorde mig inget.
Sitter just nu och väntar på att Glee ska bli klart, och jag ska fixa min iPod, och göra allt för att inte somna till klockan blir 13.50 då Lost börjar på tv11, sen ska man iväg och möta Jenny på stan och så. 

Nej nu orkar jag inte mera, sitter och skrattar åt att Svt dampade ut totalt nyss, dock skulle jag vela se när någon gör bort sig i nyheterna, UNDERBART ! 

Nej nu drar jag, ska kolla Glee och ... ja jag är beroende av Glee, seriöst min den mesta musiken på iPoden består av Glee musik, serbisk musik, och övrigt som liksom är allt annat jag lyssnar på. Seriöst man blir så glad av Glee musiken, avgudar det! Jag har följt varje avsnitt slaviskt, och såg om varje avsnitt av både säsong 1 & 2 när tv11 började och då började dom med Glee på en gång också, UNDERBART ! Nu är ju säsong 1 slut men säsong 2 håller fortfarande på, och idag kl 20.00 går avsnitt 8. Ska se på det efter att man har hjälpt Jenny med lite läxor och så. :P
Nej nu drar jag. 
HÖRS ! 

 Såklart är det här inte alla karaktärer, och det borde folk veta, folk som inte kollar på Glee borde skämmas! :D


Iväg.

Morron!

Eller ja för min del är det inte än god natt än :P
Ska duscha och fixa mig fort som fan för att sedan gå och hämta lillasyster från skolan -......-''
Orkar inte ...

Nej ska ha upp två låtar här sen drar jag.
HÖRS! ;D


 Denna och Firework är dom bästa än så länge! Firework kommer vara lika stor om ett år så som den var när den kom ut, så sjukt bra.

WTF moment!

Goder natten ! ;D

Så då sitter man här igen, men inget speciellt att säga förutom att man har jobbat fredag och lördag på Mastmagasinet vilket var en hel del kul, med tanke på att man själv är nykter och kan se hur alla andra beter sig, åh vilka härliga två dagar, speciellt lördagen med tanke på att fredagen va 28+, hahahaha.

Ah nej en sak som jag kom och tänka på va att man ofta ser tjejer ledsna medan dom är ute, dom kommer in glada och taggade sen går dom för att dom är ledsna, oftast beror det ju på att killen har bestämt sig för att tjafsa eller göra slut och så vidare, och då funderar man på WTF is the problem? Seriöst är det så att när killen vet att tjejen ska ut med sina tjejkompisar så ska han göra allt för att förstöra kvällen? Man bara WTF seriöst eller?!
Om nu killen bryr sig så jävla mycket om den här tjejen då varför inte bara följa med ut, eller lita på din tjej. Seriöst, hur svårt ska det vara liksom blir så trött på sånt skit, jag menar kom igen det finns värre saker där ute och du väljer att göra slut med mera med tjejen just den kvällen då hon går ut och roar sig en kväll med sina vänner.
WTF moment.
Har haft en massa WTF moment denna helg, dock tänker jag inte nämna mera just för att då är man tvungen att nämna namn eller så förstår personen vad man snackar om, not good!

Ah nej men jag har nog inget mera att säga utan god natt ;D
HÖRS!


8 km here I come!

Heeelllllloooo !

Omg seriöst inatt kunde jag inte somna för att hela mitt rum luktade mat, eller ja lök, när man bryner lök typ så åt det hållet när jag väl somnade vaknade jag till samma lukt så nu har man öppnat fönstret och stängt dörren till rummet, fyfan!

Sitter här fixad och ska snart gå och möta Jenny.
Ut och gå är vad vi ska göra, 8 km också.
Känner att det får börja bli en vana att gå den sträckan, det är sjukt skönt att va ute och gå men jag känner just nu ingen lust för det men det ska nog gå i vilket fall.

Så jag sitter här med lite musik och försöker bli lite taggad men nej det hjälper inte så det är väl bara att ta och gå ut och gå.

Nej men nu drar jag, HÖRS ! :D

 Mark Salling är helt klart favoriten i Glee, och nästan alla andra. Men mumma !


RSS 2.0