feber & valborg!

Jag ser typ inte det jag ska skriva, och mina naglar är långa och jag sitter vid min lilla bby dator som va ett tag sedan, och jag är sjuk och har världens huvudvärk eller ögonvärk ?
Tänk er nackspärr du måste vrida hela kroppen för att se åt ett håll, men ögonspärr (vad jag kallar det) så måste du vrida hela huvudet åt det hållet du vill se annars gör det ont i ögonlocken/ögonen och sedan i huvudet.

Fett jobbigt att bli sjuk nu och så men jag har kännt av det hela veckan, hoppas bara att det inte håller lika länge som sist, vet att det va något lov blev sjuk hela lovet tror jag och en vecka av skolan tror det va så, kommer inte ihåg riktigt, och det är inte ofta jag har feber, sak samma.

Nu när det är valborg och allt, men fortfarande jag är liiite glad jag behöver inte gå hem från någonstans i regn sedan :P Japp det regnar här haha!
Kom och tänka på alla fjortisar som typ gömmer sig någonstans med sprit och cigg så att man inte blir tagen av polisen eller sos och allt! Haha! Stackars dom, jag menar deras hår förstörs ju! Haha, ni tror verkligen att jag tycker synd om dom ? neeej klart inte :P

Nej men nu ska jag se till att få mitt tee som jag har tjatat om i två timmar men jag fastnade i en film, ska snart upp och slå på Fame om mamma bestämmer sig för att flytta ut ur Dusans rum så att jag får se på filmen :P

Ciao
xoxo M.
 Den frågan är ju så lätt! DAMON SALVATORE ofc! <3


!!!

Skolan, sjuk, hjärnan är inte riktigt med men jag sitter här i alla fall.
Måste erkänna att jag känner mig väldigt duktig för att jag är här. Igår mådde jag inte bra alls, så glad blev jag när Gray's tog slut att jag nästan sprang och la mig i sängen, dock såg jag på film också såg inte klart den, inte ens halva filmen sen slocknade man :P

Jag vet inte om det har att bero på det här med pollen eller om det är en vanlig försylning eller både och, sak samma i vilket fall sitter jag här nu och söker lite om Belgrad, Serbiens huvudstad. Ska skriva om denna stad i "Staden och Framtiden".
Visste ni att Belgrad är en utav Europas äldsta huvudstäder ? NEJ det gjorde ni inte, så det så! Försök att slå det!

Sen blir jag så irriterad på att "domarna" i "Inför Eurovison" inte kan dömma låtar! UTAN DOM DÖMMER HUR MAN SER UT PÅ SCEN!!! Vilket man INTE ska dömma om i en musiktävling utan musiken, tex Serbiens låt, jag hörde inget om låten utan om HONOM, och Marie Serneholt säger något i stil med "killen,tjejen eller vad han/hon nu är" Ja men Marie Serneholt nu är det så att du ser inte ut som en TJEJ heller utan som en transa!
Förlåt men inte flörlåt!
Hur svårt ska det vara att dömma musiken och inte om killen är en kille eller tjej!

Nu jagar vi inte upp oss på det utan vi ska snart gå och ha lunch!

Och ett stort grattis till Ziggy som idag fyllet 20 ! :D

Ciao
xoxo M.

Ikväll går Vampire Diaries sen går Blood Diamond

IDIOT !!!

Hur kan man bete sig så jävla idiotiskt?!
Alltså nu vet jag verkligen att du HAR ett problem vännen min.
Kanske lite taskigt att säga det till någon som ligger så nära i släkten men nu har det gått för långt!
Vad i hela helvetet tänker du med?
När fan hade du tänk berätta till oss? Låt mig gissa aldrig!
Nej juste vi betyder inte alls så mycket som den där människan gör för dig!
Vissa gränser finns det faktiskt, jag ser nu att du inte kan dom eftersom du har krossat den gränsen för lääääänge sedan!
Underbart att inte någon i din familj betyder så mycket för dig, och hur mycket den där människan har kontroll över dig, synd bara att du är blind och inte ser det.
Så mycket skit kärlek kan ställa till ... inte konstigt att jag hellre är singel än att jag har någon fjolla som styr över mig.
Dock kan ingen styra mig utan jag kommer styra den där fjollan som blir ihop med mig :D
Ibland är jag underbar ;D

Ska iväg och ha samhäll nu,

Ciao
xoxo M.




I'm blue

Okej står här vid datorn som har förflyttats till vardagsrummet och väntar på folket, Adam kom nu och jag är typ blå från topp till tå, nu fattas bara ett blått diadem eller något sen så är jag klar, fast det ska vi inte ha, :D

Nej men nu ska jag gå och hälla upp mig ett glas vin och njuta! En cigg på det så är kvällen perfaaa!

Ciao
xoxo M.

 Blått nagellack, blåa örhängen, blått halsband & blått linné ;D

Parteeeey!

Jag är så ofixad som det går att vara, gick till och med till stan utan smink, väldigt starkt gjort utav mig :D
När jag vaknade idag vart jag så jävla tagg så det är inte sant! Det gör "ont" i magen av hur jävla taggad jag är för att det är PARTY och ALKOHOL ! :D

Haha,
Hoppas att det är många som kommer hem till mig, sen bär vi av till Folkets Hus!
Hoppas också att det inte gör något att mamma och pappa är hemma just bara för att Aleksandra inte mår bra alls, men dom håller sig på övervåningen vid en dator, alltså Dusans rum :D
Så dom kommer inte att störa och om dom gör det så har jag ut dom *mohahaha*

Nej som sagt är så jävla taggad och vill bara att klockan ska bli halv sju nu så att ADAM kommer hit och helst med ett cigg paket till mig! Ska ringa honom och be honom köpa med på vägen! Annars måste jag vänta till klockan är jag vet inte vad! Och det klarar vi inte av!

Ska snart hjälpa mamma med det sista, dammsuga, sen ska jag iväg och fixa mig! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, det står mellan hela 4 olika kläder, eller ja överdelar :P hahha, jag får se vad det blir tillslut :D

Ciao
xoxo M.
 Musiken strömmar ut högtalarna, serbisk musik, det är så man laddar upp här ! ;D
Vi ses i dimman ! ;D


Eclipse trailer 1&2





Efter att nu har sett dessa trailers typ 500 ggr så undrar jag varför jag måste vänta med att se filmen, det är en plåga att vänta!
Filmen verkar bli hur jävla bra som helst!
Visste väl att vi skulle få se massa med nyfödda vampyrer i sinom tid ;) vissa har väl inte mod till att vänta.
Ska jag säga ... ?

Imorgon blir det i vilket fall klassfest @ my place sedan bär det av till Folkets Hus och jag hoppas verkligen att allt blir lyckat och nice !

Skriver mera imorgon nu ska jag iväg och försöka städa det sista i mitt rum, sträckte en muskel eller något igår när jag städade, det är bättre idag men jag ska nog inte böja mig på en bra tag.

Ciao
xoxo M.


tisdag !

HäjHäj !

Sitter i studiehjälpen och ska snart sätta mig och läsa, ville bara göra lite nytta framför datorn här först ;D
Har hål fram till ett då vi ska iväg på en föreläsning, om den blir av, ska väl bli kul ... antar jag.
Jag sitter hellre på en föreläsning än på lektioner idag.
Det är tv kväll ikväll från 20.00 tills Christine är slut typ :P
Kom på att jag ska iväg till Carro & Cicki för att Carro skulle ha någon visning om smink och hud krämer, så som jag uppfattade det :P
Sen kanske det blir sleep over @ JennyPenny, det är ju underbara studiedag imorgon ! :D
Vet dock inte om det kommer gå bra för mamma&pappa eftersom jag ska ha klassfesten i helgen och det borde städas hemma :P Haha!

Vad händer annars denna dag?
Inte mycket, juste länderna inom Comenius projektet kommer i slutet av maj istället, trodde seriöst att dom inte skulle komma överhuvudtaget :P vilket visade sig vara fel :P
De blir väl nice antar jag.

Och jag börjar bli riktigt taggad inför lördag! Ska ut till Folkets Hus efter klassfesten så det blir FETT MED NIIIICE !!!

Na men nu ska jag dra mig och läsa eller något, ska sitta och läsa "Ljudet av ditt hjärta" för andra gången, och som jag lovade mig själv, att ta det lugnt när jag läser den så att den inte tar slut för fort, så att minnet är nytt när jag ser filmen som jag längtar ihjäl mig till :D
Gud jag måste verkligen sluta upp med mina besattheter ;P



Ciao
xoxo M.


söndag den 18 april 2010

Hejsan!

Kam bara påpeka att om länderna inom Comenius kommer hit imorgon & tisdagen så är det ett under typ, skulle vara jävligt nice eftersom mitt schema kommer vara chill, men det kommer inte betyda att man kan sitta i solen utan vindar för att allt som har med Island att göra just nu förstör ju allt!
Så ett minus till Island för det!
Kan jag hitta något plus som Island ska ha? Hmmm ... Nej jag tror inte det!

Helgen har varit fett med nice, tagit det lugnt och bara chillat, har varit med JennyPenny från fredag-nyss. Igår va vi hemma hos Sanna med två av hennes kompisar och hade spelkväll vilket va nice!
Och idag så gick jag upp vid elva! :O lite weard med tanke på att jag gick inte och la mig före halv fem, men vid elva vaknade man upp och va pigg ... borde börja skolan vid tolv där varje dag så att man hänger med och kan ha filosofi inte för att jag har det imorgon men på tisdag går från 8.20 till 16.00 det är nice de ... not!

Och nu har jag VD avsnitt 18 i min ägodel! UNDERBART !

Om inte Annika är i skolan imorgon dampar jag ur, får fan krutt på människan då! Dock tror jag inte att det kommer att hända eftersom vi ska gå igenom regler för hur man skriver och håller ett tal. Kommer nog bli intressant vet dock inte vad man ska hålla tal för, det finns rätt mycket men vad ska man säga, och jag hoppas verkligen inte att vi ska hålla tal om varandra! Då blir det bara jobbigt!

Btw så sitter jag i köket och utanför köksfönstret är det en fiiiin måne på himlen, miiiiiimz looooooooooove it !

Nej men nu ska jag se 40 minuter av VD sen blir det antagligen Änglar & Demoner som lånas av JennyPenny eller så blir det en film här :P

Ciao
xoxo M.
 Inte för att detta har med bilden att göra men faaaaaan vad alla är sega med att upptäcka Rihannas senaste cd och Rude Boy som jag har lyssnat på över två månader om inte mera, liksom videon till den har funnits ett bra tag också. Jaja.

mys

Häääj!

Sitter just nu i köket med JennyPenny och mamma och pratar en massa, vi har bestämt att JennyPenny ska med till Serbien nästa år vilket får mig att längte ännu mera till Serbien.
Åh vill verkligen till mitt café, vännerna och allt, saknar allting så jääääävla mycket!

Har varit med JennyPenny och chillat, hon har lockat håret på mig och bara lyssnat på bra musik, vill upp och kolla på någon bra film har Snabba Cash på datorn där uppe så ska kanske se på den sen annars blir det Harry Potter och Halvblodsprinsen, eftersom jag sist somnade efter att Draco slagit till Harry i ansiktet och täckt honom med manteln xD

Haha!
Imorgon ska man inte göra något alls kanske vara med JennyPenny och sen på kvällen ska man i alla fall iväg till Sanna och ha någon spelkväll eller något, så det ska väl bli chill :D
Ska se om Johannes skulle med eller något.
Nästa vecka är det dags för mig att hålla i klassfesten och sedan bär det av till Folkets Hus för studentfest och klart som fan att det ska komma hur många som helst!
Liksom seriöst drick från 25 kr ... BÄTTRE KAN DET INTE BLI !!! :D 

Ciao 
xoxo M.

irritation för denna vecka

Häääj!

Har sökt till universitet idag ... suck tiden går föööör fort alltså!
Jaja sak samma vi får se hur det går.

Vad har annars hänt denna vecka? Inte mycket alls, skola som vanligt och damputbrott på internationella relationer för att en viss människa skulle sitta och tycka att det är löjligt att Polen ska sörja i en vecka och att man ska ha en tyst minut för presidenten och en massa. Löjligt är det ABSOLUT inte, det är det minsta. Jag menar kunde man ha en tyst minut för Anna Lindh när hon blev mördad och hela Sverige skulle gå i depression över det så är det klart som fan att Polen får göra exakt samma sak!
Blir så jävla trött på allt som inte har med svenskar att göra "för att man lider med en om det är en svensk som drabbas" inte fan gick jag i deprission när Zoran Djindjic blev mördad och han va ändå premiärminister för Serbien.
När allt med Haiti hände så blev alla "men orka höra om det här" varför kommer det sig? Att man inte gick i deprission då när folk behöver ens hjälp men man kunde göra det när tsunamin hände ... jo mina vänner för att i tsunamin var det svenskar inblandade på Haiti var det inte svenskar inblandade.
Samma sak med sport, pappa berättade att när fd Jugoslavien blev världsmästare i basket (kommer inte ihåg vilket år, men det har dom blivit 5 gånger) så tog inte nyheterna upp det på sporten, så pappa flippa ringde in och han på sporten sa "det är inget intressant" men dagen därpå kom det upp på nyheterna i alla fall.
Samma sak när Serbien för första gången vann ESC som bara Serbien, där Marija Serifovic hyllades som värsta hjälten typ i Serbien, på framsidan av Aftonbladet dagen därpå står det "Hon sjöng en lesbisk kampsång", hon vann inte för att låten är sjukt bra, utan för att hon sjöng en lesbisk kampsång...?

Visst om Serbien och Sverige spelar fotboll mot varandra så hejar jag på Serbien men jag dampar inte ur om Sverige vinner, jag menar jag är ju fan född här och bott här typ hela mitt liv, jag hatar inte Sverige jag hatar bara en svensk tänkande.
Är Sverige verkligen så dåliga förlorare? Jag menar seriöst inte går jag i deprission för att något hemskt händer i Serbien, dock tror jag att det har väldigt mycket med att jag inte ser på serbiska nyheter så ofta, fast ändå inte.

Det finns säkert mycket mera jag kan skriva men det va just detta som jag störde mig på och har gjort sedan i tisdags, har dock saker jag vill lägga till men jag känner att jag låter det få vara osagt.
Ibland måste man skriva av sig, skriva eller skrika, och eftersom jag inte hade tänkt gå ut så skrev jag av mig.

Nej men nu går jag innan Dusan får krutt på mig, sitter vid hans datorn.
Vill vara med JennyPenny imorgon, hoppas hon inte jobbar länge :)

Ciao
xoxo M.


Marken !

Hejhej!

Okej sitter i skolan och typ är snart klar med renskrivningen av religionen men sen vill jag äta, men vart är alla andra av mina vänner ? Jo hemma eller typ borta någonstans ingen aning om vart folkhelvetet har tagit vägen så jag sitter i studiehjälpen helt själv och funderar på vart människorna är.
Jag går inte in i matsalen själv ... den saken är säker.

Ska se jag måste fixa en lista med massa bra låtar som ska till människan som ska vara dj nästa lördag, och ja jag har ingen aning om vart alla andra är och jag börjar bli hungrig.

Dock är det en possetiv sak med det hela att 1. jag hade min laddare till iPoden med mig i väskan så snart har min iPod fått liv! 2. att det är marken idag och det blir typ marknads nougat i stora lass!  &  3. att jag får träffa Cicki idag, det va feeeeett med länge sedan.
Ska nu skriva klart detta det är inte mycket kvar, dock tror jag inte att vi kommer kunna redovisa för att Adam är hemma och har blivit sjuk, ska samma, bättre att han är hemma och blir frisk än att han kommer till skolan och smittar ner alla. :P

Nja, men vad ska man göra nu ?
Ska sitta i skolan till typ 3 eller vad det blir för att jag ska vänta på JennyPenny för att sen ska vi på marken, vilket inte gör mig något, utan jag vill veta vart folket är, jag såg ju att Olivia va i skolan, för att hon hade kommit hit och dom inte hade någon lektion men ja, alltså nej nu orkar inte jag mera.
Ska fixa dom här sakerna sen får jag se om jag ens äter något eller inte, börjar ju 12.05 med filosofi vilket jag inte ORKAR MED !
Döda mig!

Ciao
xoxo M.


skola

Åh vad jag hatar Chuck Bass för det han gjorde mot Blair.
Ja jag har sett två avsnitt som är från de kära lander USA !
Och om folk tycker att det börjar hända sake i Vampire Diaries nu ... så ska ni vänta tills serien hinner komma igång! Fyfan vad niiiiice !

Nej nu ska jag skriva klart svenskan här, snart klar med den så jag är väl klar tills lektionen äntligen börjar tio i två, de blir niiiiiice !

Åh vad jag är irriterad på min bror också! MORR PÅ DIG !

Ska se fall det finns något värt här på internet också sen drar jag :P

Ciao
xoxo M.


12/4-2010

Shulelulu :P

Fyfan vad dåligt jag mådde igår, efter provet, när jag väl kom hem åt jag lite sen somnade jag efter att Draco hade fryst Harry och knäckt näsan på honom med skon :P haha, vaknade sedan efter nio någon gång och då va filmen slut :P
Och jag såg det nyaste avsnittet av Vampire Diaries UNDERBART!!! Så jag somnade inte före nästan fem på morgonen :P
Haha, sen vaknade jag halv fyra på eftermiddagen och innan det hade jag kollat på klockan och då va den 11.55 så jag trodde att jag hade sovit tyill ett eller något men icke.
Jaja,

Det är slut på lovet och jag börjar inte före ett, ska upp halv åtta platta håret :D och gå till skolan tidigare måste fixa saker till svenskan :P

 
Loooooove this song ! Nej den har gått flera gånger när jag har varit ute kom bara på den nu :P hhaa :P

Gissa om jag längtar tills Eclipse kommer ut på bio !!!
Det enda jag inte tycker om är att dom har bytt ut Victoria, älskade den gamla Victoria!
Jaja vill verkligen se den filmen nu nu nu!!!

Fast nu går jag och sover tror jag :P

Ciao
xoxo M.


panik

Oh my Lord vad jag inte har mått bra idag, nervös som fan!
Högskoleprov ... lördag ... skolan ... 8.20 ...
Jag skojar inte jag har seriöst inte mått bra på hela dagen ska kolla lite på gamla prov och så sen göra samma sak imorgon och jag måste träffa jennypenny imorgon annars dör jag. Säger vi xD

Alla verklar bli sjuka nu när lovet närmar sig sitt slut vilket suger ... att lovet tar snart slut alltså.

Sak samma ska som sagt upp tidigt som fan på lördag för att inte komma försent och jag måste förbereda mitt legg också, lyckas alltid lämna det på olika ställen i mitt rum och hitta det i typ sista minuten ...
Måste hitta en bra linijal och typ hitta 50 pennor och en vässare!!!
Okej det är chill ... chill...

Vad har annars hänt ... jo min mobil fungerar inte! Så nu vet alla det den fungerar inte kan inte ta emot sms eller skicka kan inte ringa eller något. OMG!
Sak samma. Får leva på min iPod istället ... vilket jag redan gör... seriöst hur ofta har man i hörlurarna och har på musik en morgon när man precis har vaknat ... det va fett nice kan ja lova, då vaknade man i alla fall glad och inte sur som jag gjorde idag typ.

Jaja ska typ se vad jag kan göra för att bli på bättre humör. Igår va jag till och med duktig och idag har suttit och gjort klart lite saker för skolan dock fastnade jag på en och samma mening ett bra tag så jag började "rita/skriva" en sak som jag ska ha upp på min dörr tror jag, garderobsdörren xD
Haha!

Sak samma, nu ska jag iväg se om jag ska plugga lite eller om jag ska sova och ta det lugnt.
Har dock inte lyssnat på mycket musik alls idag så det kan vara en stor faktor i det hela xD Oh Lord i'm crazy !

Ciao
xoxo M.


6/4-2010

Lördagen va så jävla lyckad så det inte va sant!
Det blev utgång i vilket fall, med Adam, Jessica & Madde, nicenice kan jag bara säga!
Vi hade as kul kan jag lova ... funderar fortfarande över en sak som är hemligt hahaha! Gud helt sjukt!
Sak samma det blir alltid roligare när man inte planerar saker tror jag, eller rätt sällskap :P

Har äntligen fått bilder från JennyPennys kamera som är mina :P
Det är också nice!
Haha jag dör snart av skratt för att jag sitter och ser på fucking Farma de är nice! Haha dock så är Marija ute ur Farma för att hon ska förbereda sig för konsert den 15, men hon ska antagligen komma tillbaka, jag hoppas verkligen det för hon är en utav mina favoriter hon och 3 eller 4 till människor som är med där.
De e nice!

Tog mig ett glas lite rövin som är mitt, FETT GOTT vin bre! (JAG HAR LOV! Så jag får dricka när jag vill) de ni! :D
Haha! Synd bara att det vinet finns nere i Serbien och inte här, för jävlar vad gott de va.
Ska ner till kfum idag, Anna kommer ju så det blir ju nice och Hille fyller år så det blir också nice!

Ska se om jag blir trött nu, ska ha ifrån mig datorn men ögonen är öppna som tefat så med lite hjälp från bästavän musik kanske jag somnar

Ciao
xoxo M.

 

...

Ska kanske säga ... GLAD PÅSK ! ;D


hemmaferre

Hemmafest!
Haha, det hände sist förra veckan. Känner bara att jag inte orkar gå ut på krogen och slösa pengar, så jag ska iväg till Adam och festa lite med honom, ska se fall det kommer några mera, det blir nog nice i alla fall :D

Jag har hittat mina leggins! UNDERBART! :D
Haha,
Det förvånar inte mig att jag kommer ha mina svarta kläder, till och med min vårjacka är svart, det är därför man har sjalar som inte är svarta, :P det lärde jag min pappa idag, han fråga vf jag hade på mig sjalen ute när jag började klaga på att det är varmt i bilen (inte konstigt den står ju i solen på parkeringen) men som sagt sjal = accessoar :p

Nu ska jag platta håret och fixa mig.

Ciao
xoxo M.



häjda!


Read the stars and see my scars
I feel so low when you’re away
So reach out, it’s not far
Listen to me pray



xoxo
M.


hääääj



Ja nu vet ni vad som kommer spelas ett bra tag ur min iPod och datorn!
Nu på en nattklubb med låten på högsta och bas i världens och en drink i handen! MUMMA!

Blir lunch nu sen blir det tillbaka och göra klart svenskan annars Annika sur. :P

Ciao
xoxo M.

RSS 2.0