Eclipse klipp !



Är JÄTTE JÄTTE JÄTTE avis på alla som ska se Eclipse imorgon, ha kul och spoila inte ;D

Första doppet !

Heej!

Sitter här i väntan på duschen, årets första dopp skedde idag, fyfan vad skönt !!!
Så jävla skönt att hoppa i och bara kyla av sig för att solen steker på som fan, så skönt!

Både ja och Jenny är lika sega, så får se vad vi hittar på nu, kanske drar på någon film eller så.
Men nu ska jag iväg och fixa mig!

Ciao
xoxo M.

 Imorgon smäller det, då är det premiär för Eclipse. Ska dock vänta lite, sen ska jag iväg och se den ! <3

29 juni 2010

Heej!

Sitter här och ska snart sova, måste så upp tidigt imorgon, ska iväg med JennyPenny och ta årets första dopp så hoppas att det är lika varmt imorgon som idag, för då bryr man sig inte hur kallt vattnet är utan bara hoppar i.
Hatar också att jag inte kan doppa huvudet heller, fukking öron ...

Sak samma, vart med JennyPenny idag också, bara satt och inte gjorde något, såg Prinsessan och grodan, älskar den filmen och jag börjar lära mig den utantill, måste så se en annan film. Typ som New Moon, som fukk Linnéa inte hittar, hon har 10 dagar på sig att hitta filmen sen så är tiden ute, då ska hon kuttas som en gris xD haha nej då. eller ? Hmm ...
Vart uppe till Donken men Jenny också, sen typ va vi en liten stund efter det sen hem. Sweeney Todd (orkar inte kolla om stavningen är rätt) och nu datorn.
Lite hungrig är man allt, men vi ska hålla oss ;D haha .

Nej men nu går jag och ser fall jag kan somna, fett jobbigt för jag är trött men jag kommer inte somna före halv fyra som alla andra kvällar, fett skönt och va uppe sent men fett jobbigt att gå upp så sent, missar fan halva dagen. Så detta ska man försöka ändra.

Är så irriterad att man blir sur också, åh hatar det och det är det att detta kanske inte är världens största grej men den blir stor för mig, HATAR att förstora saker som alla andra anser är typ fjutt grejer, ska hålla mig och inte säga något heller. Gaaaaaaaah !!!

Ciao
xoxo M.
 Orkar inte leta upp någon Twilight bild eller så, men det kommer ;D FFS det är ju världspremiär imorgon ! :D <3

27 juni 2010

Heej!

Sitter här i rummet och ska snart ut och sätta mig i solen och läsa bok eller något.
Måste iväg till Netto, ta kort här hemma iväg till JennyPenny fixa korten sen hem igen sen typ chilla här och sen iväg på film kväll hos JennyPenny med Linnéa.
Vi kör ett nytt försök med Twilight kväll, eftersom sist så va ju New Moon inte på sin plats utan i en dvd spelare hos Linnéa någonstans.
Så om hon glömmer den denna gång så får hon gå och hämta den och komma tillbaka för hon vill inte ha serbens vrede över sig den saken är säker.

Nej men nu ska jag snart iväg och fixa detta så att jag kan få läsa boken, har läst med än halva boken, rekomenderar den som fan. Finns en sak som jag stör mig på som fan i boken bara att när jag och säkert resten av Sverige skriver "Jävlar" och inte "Djävlar" men sak samma, jag va fast i boken typ efter tio sidor, läser den inte på kvällarna, jag har redan så jävla problem med att somna så jag vill inte att det blir värre xD haha!

Ciao
xoxo M.
 Läs den! Caroline va den som tipsade mig om denn, väldigt glad för det, den är bra.

We no speak americano

Heej!

Sitter här hos JennyPenny nu, härligt, lyssnar på Melissa Horn, har inte diggat henne, men det finns vissa låtar som är sjukt bra :)

Igår va rolig som faaaaan!
Och snart är det ett nytt försök på Twilight kväll ! :D
Vill till Serbien, vill bara vara där och bara inte göra ett skit, inte gå på några 18 års fester eller något, känns seriöst som att jag smälter in med marken snart.
Så det är själva poängen med mitt lov, ladda om batterierna och skaffa tillbaka lusten för att sitta vid en skolbänk :)

Igår va det snack om vårrullar, och att JennyPennys mammas vårrullar är dom godaste, vet ni vad JennyPennys mamma gör en massa vårrullar nu :D Och det luktar fett gott!!!
MUMMA !!

We no speak americano har spelats i flera dagar och igår gick den flera gånger hos Adam, älskar verkligen låten, så skön.

Ciao
xoxo M.
 Jag tog denna bild på våran lilla promenad till Netto, som egentligen skulle vara en foto tur för att komma ut ur huset :P

TREVLIG MIDSOMMAR !

Heeej !!!

Idag är det midsommar och ett år sedan Michael Jackson dog :(
Detta ska firas så som det alltid har firats, och sen på kvällen bär det av till Adam för att grilla och festa med dom andra :D

JAG HAR EN FUKKING FLUGA SOM FLYGER RUNT OMKRING MIG OCH JAG VILL BARA DÖDA DEN !!!
Får dock inte tag på den! -.-''

Ska snart iväg till Netto och köpa en fruktsoda sen är jag klar för kvällen.
Skulle ha träffat en kompis idag men det hinner jag inte göra för att vi ska inte äta före halv fem typ och jag ska iväg till Adam vid sju. Jaja, får ta det en annan dag helt enkelt :/

New Moon låg inte i fodralet utan den låg hos Linnéa så det blev inten New Moon igår utan bara Twilight, och jag har ju sett den filmen så många gånger nu att jg märker varenda tabbe som dom har gjort och stör mig lite på det :P Haha!
Har inte märkt några tabbar på New Moon än, har ju inte sett den så många gånger, men det ska det bli snart. 

Nej nu går jag iväg till Netto ska se fall det finns något som man kan göra som är lite nytta i detta hus. För mitt rum är städat och rent så som det har varit över en vecka snart, känner mig sjukt duktigt som fortfarande kan hålla det rent.

Ha en trevlig midsommar, jag vet att jag kommer ha det i vilket fall !!

Ciao
xoxo M.

@ JennyPenny

Heej!

Är med JennyPenny, så det blir ett kort inlägg.

Har kommit tillbaka från en promenad till Netto och tillbaka, har varit ute och fotografetat och bara chillat också, så jävla skönt att komma ut ur huset också.
Gaaaah -.-''

Ska baka muffins nu, så jag kollade upp hur man gör glasyr och så, så nu ska vi se om dom blir goda.
Twilight ska ses och efter det New Moon <3

Matchen igår va bara att to die for xD HAHAH !! Efter att Australien satte det första målet och sen det andra så satt jag och skrattade som en idiot, åh gud det va en rolig match iaf där i slutet.
Båda lagen spelade bra som fan. Och jag håller fast vid att man inte borde ha bytt ut Krasic eller Ziggic :P

Nu går jag

Ciao
xoxo M.
 Bilden har jag tagit :)

AJMO SRBIJO !!!

Heej !!

20.30 smäller det !!!
Match mellan Serbien - Australien !!!
Har som sagt inget bättre för mig, och ingen vill vara med mig så jag sitter som ett troget fan i soffan och hejar på med min flagga! HAHA !

Förutom att ingen vill vara med mig så har man varit med Linnéa tjejen idag, och hon som är så snäll kom över med New Moon till mig, så ikväll efter matchen blir det film och en massa jävla extrmaterial *dregel*

Jag hatar mig själv också, har gjort en tabbe och lyssnat på TH, på engelsk som alla tycker är så jävla bra, som jag HATAR !!! Men så va det så att från den ny cd så finns dom flesta låtar på tyska, där föll jag pladask för dom igen -.-''
FAST en bra grej är att jag bara tycker om låtarna, och hans röst är typ to die for xD Så jag har inte fallit för gruppen återigen utan låtarna, så lite stolt över mig själv är jag !

Utöver att ha varit med Linnéa har jag haft tråkigt.
Taaaack för en trevlig eftermiddag tjejen :D <3

Ciao
xoxo M.

I'm a dancefloor lover

Heeej !!!

Sitter här i väntan på att JennyPenny ska dyka upp och fixar min älskling, iPod men en massa ny musik och dunkar David Guetta ft Kelly Rowland - Commander, som har dunkats ett bra tag, älskar låten.

Jag ska så till donken idag, ikväll när som helst, är så fukkad sugen på donken, har varit det ända sen i fredags så nu fan ska jag ha mig en donken burgare :D

Och jag vill så ut och dansa och vädret är underbart bra idag och allt är bra och jag vaknade tolv idag, känner mig duktig, men JennyPenny kom på att hon skulle iväg till sin farmor så nu sitter jag och väntar på henne så att vi kan göra något, men jag ska inte klaga jag får ju fixa min iPod! :D

Och alla mina Twilight böcker bara försvinner, Johannes har den sista, och nu ska JennyPenny låna ettan och tvåan och hemma har jag trean, åh gud. Fast det känns bra att JennyPenny ÄNTLIGEN bestämmer sig för att läsa dom :P
Nej men ja jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag typ inte kan prata idag känns det som, pratar alldeles för fort och då ballar hjärnan ut :P haha.

Ciao
xoxo M.

22 juni 2010

Heej.

Sitter här i sängen igen med serbiska farmen där dom för tillfället spelar Milan Stankovic - Ovo je Balkan. xD Haha!

Va inte uppe före halv tre just för att igår kväll/natt fick jag inte datorn före två typ, haha. Måste sitta vid den helst på dagen men det går ju inte eftersom mina föräldrar använder den så då är detta min ända tid att sitta vid min egen dator, trevligt, men jag ska väl inte klaga antar jag.

Så imorgon/idag ska man vara med JennyPenny, och på onsdag ska jag vara med Linnéa och så ska jag få låna New Moon av henne och se på all extra material som finns på dvdn, nej jag känner mig jätte dålig, jag har ju inte köpt New Moon än men den ska snart köpas.
Med lite tur så går den väl ner i pris snart någonstans haha, man ska ju vänta lite ;D

Jag längtar till min, Linnéas och JennyPennys Twilight kväll som vi ska ha snart, sen så ska vi se på Eclipse tillsammans, och vi ska sitta längst bak och jag ska sitta i mitten, hallå nörden ska ha bästa platsen, och om det sätter sig en lång jävel framför mig ska jag be den flytta på sig ! haha.

Nej men nu ska jag väl se till att få lite sömn i mig, ska i alla fall inte gå upp halv tre igen, haha jag måste börja göra något vettigt annars kommer hela lovet gå åt helvete, vilket den redan gör typ.

Ciao
xoxo M.
 Måste kunna bjuda på sig i alla fall lite :P Jag och syrran en tråkig dag ;P


This Is It <3

HEEEEJ !!!





Ska strax diska sen måste jag till Netto innan dom stänger, måste köpa något till ikväll, det är ju så klart Michael Jackson, This Is It på 3an klockan 21.00 ikväll.

Ah sen ska man väl inte göra så mycket mera, känns som att jag borde göra något vettigt, JUSTE !!! Det ska jag göra, HEMLIS ! Haha!
Det är verkligen top secret just för att rycktet går ju xD haha, nej nu ska jag inte vara sådan. :P

Och igår på serbiska Farmen så kom Marija Serifovic tillbaka, Gagi, Kralj, Milena (som åkte ut förra veckan och kommer tillbaka nu), och Maja kom tillbaka också, dock har dom inte chans att vinna utan bara är där och gör dom sällskap, haha vafan dom är helt sjuka på Farmen just nu, hahaha, ska bli kul att se vem som vinner jag hoppas på två, men det känns inte som att någon av dom kommer vinna.

Nej nu går jag och diskar, hörs senare

Ciao
xoxo M.

Victoria strålade av glädje hela dagen!

Åh vad fint allt va!
Och hon strålade av glädje!

Nu äntligen sitter jag vid datorn. Jag vaknade upp igen vid typ fyra och slog på tvn, och såg det sista av vigseln sen såg jag när dom åkte runt, sen när dom kom in i slottet sen gick jag ut och träffade Linnéa, vi bestämde oss för att vi ska ha en Twilight kväll med Jenny eftersom hon inte har sett New Moon än och jag vil verkligen se Eclipse så snart som möjligt.
Jag vet en sak som jag ABSOLUT inte kommer avslöja, för då kommer alla fjortisar flippa och förstöra hela min kväll då. Kollade hur många platser och så det fanns i Karlstad och så, finns platser kvar NICE!!! Något som inte är så nice är att Eclipse är från 11 år !!! HUR FAN KAN MAN SÄTTA DEN FRÅN 11 ÅR !?!?! ÄR DOM HELT J*VLA KÖRDA I HUVUDET ELLER ?!?!

Sak samma, efter träffen med Linnéa så återvände jag hem skulle sett på en serbisk serie men blev inte så fastnade för en film som heter Blue Crush, som va helt okej. Blädrade mellan bröllopet och Harold & Kumar, sen typ väntade jag på datorn :P

Och idag (söndag) ska jag sitta vid tvn och gråta!!! Nej då, ska försöka att inte göra det, 3an, 21.00 MJ - This Is It. <3

Nej nu ska jag ha på en film och sova.

Ciao
xoxo M.
Ah min blogg vill inte ha upp en bild just nu så ni får leva utan en bild på detta inlägg -.-''

Eclipse klipp

KÄRLEK !!! <3
OJA jag är uppe -.-''





Ciao
xoxo M.


SRBIJA SRBIJA SRBIJA !!!

Lite sent men sak samma. Jag är ingen människa som sitter och kollar på fotboll om det inte är Serbien eller Sverige som spelar såhär.
MEN när VM kommer då sitter jag och ser nästan varenda match, eller försöker följa med i resultaten i alla fall.
Och idag klockan halv två så spelade Tyskland - Serbien och SERBIEN VANN MED 1 - 0 !!! UNDERBART !!!
Dock satt jag på helspänn hela matchen och va så jävla orolig om Tyskland skulle göra mål eller inte. HAHA !

Nej skulle skrivit detta tidigare om inte det va så att pappa fick motorstopp så jag va tvungen att cykla till Statiol och fixa bensin och sen cykla tillbaka, nu ska jag upp och hjälpa mamma med det sista som ska plockas undan sen ska jag fixa mig :P
HAHA !

Ciao
xoxo M.
 Jag på studenten, med FLAGGAN !!! Och så ser ni att det står MILICA där, det är jag ;D


Städ sen fest.

Heeej!!!

Solen skiner och det är lite oroväckande moln på himlen men jag ska inte ut nej, nej jag ska städa och städa och städa och städa tills jag drunknat inne i rummet.
Har seriöst så tråkigt, och jag har ingen aning om vart alla mina vänner försvann, förutom JennyPenny hon försvann till Oslo med killen sin och några till, fucking karuseller som att dom inte finns här xD

Ska ta och äta frukost lite först sen ska jag sätta igång med städandet.
Och nej det hjälper fan inte med att smsa till folket heller ... JAG HAR TRÅKIGT DÖDA MIG !

Sak samma, igår va man ute till parken med lillasyrran och JennyPenny, skulle gått på hudvisning men jag fick så ont i huvudet att jag somnade i soffan när jag såg på tv, Jenny va kvar sen när jag vaknade efter en timma så gick vi iväg till killen hennes och typ körde Yatzy och bara chilla, sen bar det av hem.

ÅH NU FICK JAG ETT FINT SMS FRÅN ADAM !!! FEST !!! :D

Ciao
xoxo M.

DAMP !!!

Hej!

Kanske dags att börja skriva igen, det är lite jobbigt bara för att som sagt är denna dator, min dator, den enda som fungerar för att min lillasyster bestämde sig för att hälla vatten över mammas & pappas dator, så dom sitter vid denna hela tiden, vilket gör mig irriterad för att jag har inget bättre för mig annars, så det är därför jag inte skriver så ofta, jag försöker men ibland går det inte. Dock blir det nog lättare nu när det är lov.
Jaja sak samma.

Skulle typ gått till parken med lillasyster men jag känner att jag inte orkar det och jag känner att hon är för jobbig, irriterar mig genom att fråga varenda lilla sak jag gör, får damp på henne snart.
Så istället ska jag städa mitt rum med iPoden på högsta volym. Jag tror att det blir bäst för alla ifall jag städar mitt rum.

Ikväll ska jag iväg och möta Anna, Cicki, Carro & Billy, jag tror att alla skulle vara med, har ingen aning om vad vi ska göra just för att det inte finns ett enda fik i stan som är öppet på kvällarna, och ut till skärgården vill man inte, just för att det blåser väldigt mycket idag. Ska se vill ha min bok och min film nu, och jag orkar gå till Coop för det, oja!

Nej men nu går jag orkar inte sitta vid aleksandra längre, DAAAAAAAAAMP !!!

Ciao
xoxo M.
 Från MTV Movie Awards ! Haha ! <3

STUDENTEN !!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA !!!

UNDERBART !!!

Sitter hemma just nu har åkt på flaket från två till nu typ, snart blir det mat sen vid sju igen ska jag iväg till flaket igen och då blir det röööööööj fram till elva eller något, ska inte in på Statt, måste ju se lite bra ut till balen imorgon :P

HAHAH !!!

NU GÅR JAG !!! :D
Ska smyga ner lite vin i en flaska och sen ska jag få ha med lite cider i vanliga fall också :P hahah!

CIAO
XOXO M.


Lady Gaga - Alejandro (video)

OMG !!!





Nu ska jag gå och fixa mig, PARTEEEEY HERE I COME !! :D

Ciao
xoxo M.

SP3 SHALALALA !!!

POÄNGJAKTEN ÄR KLAR!!!
SP3 ... ALLTSÅ VI ... VAAAAAAAANN !!!
Om inte vi är bäst är ingen bäst!
SP3 SHALALA SP3 SHALALALALALALA !!!

Nu är jag hemma från skolan, har haft Brogårdskampen, där det inte gick så bra, men det sket vi i :P Hahaha, fast lite roligt va det när jag kom dit så väntade dom på att få börja med nästa gren som va typ en ordlek, där ämnet va något aktuellt, kungafamiljen ... Bernadotte alltså, som jag löste, kom dit, löste en sak och sen va hela min dag gjord :P
Haha.

Sen vart det dags för vett och etikett, där vi lärde oss att dansa, och sjöng lite olika låtar som brukar vara med under balen, vilket gör att man längtar ännu mera.

Sak samma, sitter här och dricker kaffe med mamma och pappa och pratar om lite saker inför studenten, sen ska jag iväg och hämta aleks fixa lite saker på stan sen blir det äta och sen fixa sig så att jag kommer iväg till Adam i tid, PAAAAAAAARTYYYYY !!!

Och så klart till slut ett STORT GRATTIS TILL ADAM SOM FYLLER 20 IDAG !!! :D <3

Ciao
xoxo M.
 Klassen i ett skyltfönster på JC, som vi hade till poängjakten! UNDERBART !!!

time to get some sleep

Yeeeeeeppppp!
Dags för lite sömn nu, ska ner och hämta min iPod så att man somnar till musik. Härligt!
Imorgon bär det av till storstan, sen ska jag be Elin G köra mig till bussen så att jag kommer hem eftersom hon ska stanna i karlstad och jag orkar inte göra det :P
Nej nu går jag, hittade lite bilder från MTV Movie Awards, backstage :P hhaha.

GodNatt&SovGott
xoxo M.
 Hej där snygging ! MUMMA !! <3

irriterad och stressad på allt

Jag är så trött på allt som har med balen och studenten att göra och ännu en sak som är som gräddet på moset men nu har det fixat sig, eller ja fixat och fixat jag kommer till Anne i alla fall.
Är trött i vanliga fall också nu, ska se vad som går bra på tv, måste sätta mig vid datorn lite senare ikväll och sen ska jag sova.
Elin G och dom som ska åka i den bilen kommer inte före fem i halv ett, så jag hinner vila ut mig, men ändå inte, för jag måste ner till skolan och betala för balbiljetten och betala andra grejer, och det är helt fukkat, och jag orkar inte med detta längre.
Är det så jävla svår att folk fixar det tidigare och inte när det är 4 dagar kvar till studenten, och jag syftar inte på mina klasskamrater i vilket fall.

NEJ nu orkar jag inte sitta här längre, ska som sagt se fall det går något bra på tv, jag får för mig att det är söndag vilket det inte är, brukar det inte gå något på måndagar? Hmmm, jaja, tv.nu får ge mig svaren! :D

Vill ha glass, finns det hemma? Nej, jag vill gå och köpa men kan jag gå? Knappt, fucking skavsår! Jag har haft mina ballerina ett tag, och fått skavsår av dom TRE GÅNGER!!! Mina lilltår är sönderskavda, kan lika gärna skära bort tårna eller något! TRE GÅNGER AV EN OCH SAMMA SKOR! -.-'' Ett skavsår på stortån, och ett av flipp-flopp, vilket va Jennys fel för att hon sa att hon får skavsår av dom, och innan det hade jag inte ens fått skavsår, före hon sa det. :P

Aja sak samma.
Hörs säkert senare.

Ciao
xoxo M.
 Ingen ork att leta nya bilder ;D


Filmklipp!

 Detta klipp visades på MTV Movie Awards

 Ljudet försvinner sen, antagligen ska det vara så eller så är det helt fuckt up. Sak samma.

 Och här är det istället fett dålig bild, alla är antagligen inspelade eller såhär, denna visades på MTV Movie Awards.


Ciao
xoxo M.

Winners @ MTV Movie Awards 2010

Best female preformance gick till
   - Kristen Stewart
Best male preformance gick till
   - Robert Pattionson
Best kiss gick till
   - Kristen Stewart & Robert Pattinson i The Twilight Saga: New Moon
Global Superstar gick till
   - Robert Pattinson
Best movie 2010 gick till
   - The Twilight Saga: New Moon

Best breakout star gick till
   - Anna Kendrick (Upp in the Air) (Jessica i Twilight)
Best villain gick till
   - Tom Felton (Harry Potter and the Half-Blood Prince)

Best comedic preformance gick till 
   - Zach Galifianakis (The Hangover)
Biggest badass star gick till
   - Rain (Inte en blekaste aning)
Best WTF moment gick till
   - Ken Jeong (The Hangover)
MTV generation award gick till
   - Sandra Bullock
Best sceard-as-shit preformance gick till
   - Amanda Seyfried (Jennifer's Body)
Best fight gick till
   - Beyoncé Knowles vs. Ali Larter (Obsessed) (Fick inte se när det priset delades ut)



Dom visade ett klipp ur den nya Harry Potter filmen, OMG VAD JAG LÄNGTAR! Fick föra fan tårar i ögonen och det klippet va inte långt. Så antagligen kommer den att vara bra, väldigt bra!
Och så fick man se ett längre klipp av Eclipse, UNDERBART! Längtar ännu mera!

När dom skulle ropa upp vinnaren för bästa scared-as-shit moment typ så stängde man ögonen för en liten stund, annars skulle jag inte kunnat somna, om jag ens ska sova nu också.
Jaja ha det så kul bitches :P

Ciao
xoxo M.
 Detta va när dom tog emot "Best Kiss" och så återigen som förra året skulle dom kyssa varandra på scen, återigen nada hände, men det va roligt för såhär stod Robert Pattinson då typ :P
Måste också säga att han va sjukt snygg, och Tom Felton ... & Zac Efron har börjat bli hunk snygg och så klart Taylor Lautner OFC hallå!


MTV MOVIE AWARDS!

Heeej!
Är som sagt tillbaka till Värmlands stolthet, Kristinehamn ... :P
Om två timmar är det dags för MTV Movie Awards och nej jag ska inte uppdatera som sist från Oscarsgalan, min dator behöver vila!

Ska bli sjukt kul och se Movie awards, har verkligen längtat och det bästa med allt är att jag inte har någon skola imorgon men jag måste dit i vilket fall, ska droppa av pengar till ljudet som ska vara på våran vagn. Sen ska jag vara vaken till en rimlig tid sen blir det sova och på tisdag är det lektioner eller något sen ska vi åka till våran mentor i Karlstad och fika och så sen är det chill resten av veckan och studenten och balen sen kan jag andas ut!

Aja, men sak samma, nej nu är det som sagt en vecka kvar och alla bara så måste kolla in våran klassblogg : www.sptre.blogg.se   Den äger!

Nej nu är det bara 1½ timma kvar, ska se till att fixa mig i pyjamas och sen lägga mig i mammas & pappas säng och slå på tvn, allt börjar kl 03.00 och slutar 05.00, så nu blir det chill en stund till.

Ciao
xoxo M.

STOCKHOLM!

HELLO STOCKHOLM THIS IS MILICA CALING !

Kom hit vid tre tiden värsta kön med vägarbete och en kille som fick motorstopp mitt i vägen så att det va ännu mera stopp xD haha. Har prövat min balklänning och imorgon blir det pröva den igen sen blir det shopping och sen blir det pröva igen och om den är klar hämta den sen blir det åka hem eller något.
Hoppas pappa har andra planer så att kusinerna kan följa med och shoppa, ska hitta en vit studentklänning och en massa andra kläder.

Kom hem rätt nyss har varit ute med Aleksandra från halv åtta, gick som idioter till Rudan sen typ till McDrive och hem, ska slå på en film, Step Up! Och om vi orkar Step up 2! Har inte sett några av dom filmerna än så nu blir det de.

Nej nu går jag. Det är inte långt kvar tills jag får köpa den nya boken och det är inte långt kvar tills Eclipse kommer ut. KÄRLEK!!!

Ciao
xoxo M.


Harel Skaat - Milim

Jag verkligen älskar denna låt, såg igår att det fanns en video :P
Ja den va med i ESC 2010, fett dålig plats, alla bra bra bra låtar kom på sjukt dåliga platser.






Vill ha!

Heeej!

Ska snart ha filosofi, lektionen kommer antagligen inte att vara lång så vi hinner göra vissa saker som har med poängjakten att göra. Typ som att bada i en fontän, jag skulle lätt ha slängt mig i en fontän om jag inte va så sjuk. Dock har jag mjukisbyxor på mig idag och det blir fika bakom statt senare :)

Vi samlar poäng till poängjakten som alla treor (på Borgården) gör i alla fall, vinnaren vinner ära/heder ja vad det nu är :P

Haha! Så jag måste till affären sen och köpa mig något till fikan. Eftersom jag inte kommer att bada i fontänen så tar jag kort. :)
Hoppas att dom festa i klassen gör det också, det blir ju bara mera och mera poäng som vi får ihop. Som sagt skulle ha ställt upp om jag vill vara sjuk på studenten, vilket jag inte vill, måste få tillbaka min röst så att jag kan skrika :P

På lördag kommer det ut en ny bor av Stephenie Meyer som heter The Short Second Life of Bree Tanner "Bree Tanners andra liv", gissa om jag ska köpa? Är i Stockholm då så det är passande, så jag hoppas hoppas hoppas att det finns en kopia kvar till mig när jag väl bestämmer mig för att köpa den :P
Och på fredag bär det av till Stokholm stannar helgen och sen kommer jag hem igen.

Nej nu går jag, börjar snart

Ciao
xoxo M.



RSS 2.0