Sjuksjuksjuk.

Hejsaaan !
Japp då ska man se vart ska man börja ...? Helgen kanske. Ja varför inte.
Jo då var det så att man va och hade lite 20 års firande för Julia som btw hade ett litet docktema eller ja dock part typ, där man skulle vara lite dock aktig och dricka te och äta kakor som ett riktigt te-party.
Den dagen kunde jag knappt prata sen fick man i sig lite alkohol och det gick bättre, hade nämligen ont bakom näsan/i gommen hur man nu förklara det, på kvällen gick man ut till stans nya ställe Bells Kitchen som för övrigt är sjukt nice, jag diggar det som fan! :D Går ut dit flera gånger, ska bara se till att bli frisk först.
Vilket leder mig till söndagen där man vaknar upp med världens hosta men inget mera med det, mot kvällen dock, där blev det andra bullar, fick inte en enda blund under hela natten till måndagen och hade svårt att andas, gå fort jag gick blev det jobbigt att andas och hela bröstkorgen gjorde ont. 

Måndag så åker man till vårdcentralen och fyfan vad skraj jag blev seriöst, för det första avskyr jag sjukhus och allt som har med det att göra, så det gjorde inte direkt mig lugn när dom började göra massa tester och sen kallade till ambulans där man fick åka till Karlstad och där tog dom ännu mera tester sen fick man vänta på röntgen i flera timmar och så låg man där i ett rum på akuten utan någonting, sen efter röntgen fick man vänta yttligare någon timme till men inte alls lika länge, så runt kvart över fyra hade jag beställt både taxi och hämtat ut mina mediciner, sen var det bara att vänta på att taxin skulle komma.
Somnade i taxin också, och jag tackar gud att denna taxi körde ända fram till adressen annars skulle jag inte ha pallat att gå, det va fortfarande jobbigt att gå och andas, helt sjukt. Och trapporna till lägenheten har aldrig varit så jobbiga, seriöst jag hade nästan lust att sätta mig mitt i trapphuset och sova, haha men nej. Jag tror att jag gick och la mig vid ungefär tio tiden, jag ville egentligen stanna och se på Criminal Minds men nej, haha.
Och imorse när jag vaknade hade jag inte ont i bröstkorgen av att andas och jag kan gå utan att ha svårt att andas, härligt. Dock kan jag inte gå till skolan vilket i sig är rätt nice men gör man som jag går på komvux är det sjukt lätt att hamna efter för att det går så jävla fort, tack för den sen kom på fronter haha.
Nej nu ska jag dra, väntar på film och så, jag tror att jag har lock för örona också, haha, och efter alla dessa timmar på sjukhuset igår hittade dom ändå inte exakta punkten på vad som va felet med mig, en blandning av en astma reaktion och lunginflammation i vilket fall.
HÖRS !
Det blev inte så mycket dock klädsel men jag satsade mest på håret och sminket där tror jag, lockar i håret och rosa kinder och rosa läppar. Och nyfärgat hår ! :D Är för övrigt sjukt nöjd med hårfärgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0